Η Aurora, με αποστολή τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των ασθενών με αιματολογικές παθήσεις, ανακοινώνει με υπερηφάνεια την υποστήριξή της ως ονομαστικός χορηγός στον δρομικό αγώνα 5 χιλιομέτρων Night Run Marathon, που αποτελεί παράλληλη εκδήλωση της μεγαλύτερης τριαθλητικής διοργάνωσης ΔΕΗ IRONMAN® 70.3® Marathon, Greece. Το Night Run Marathon μετονομάζεται σε Aurora Night Run Marathon και θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου στη Νέα Μάκρη του Δήμου Μαραθώνα.

To φιλανθρωπικό σωματείο Aurora στοχεύει στην πλήρη ίαση της λευχαιμίας και άλλων αιματολογικών νόσων και εργάζεται αδιάκοπα για την υποστήριξη των ασθενών και των οικογενειών τους σε αυτήν τη δύσκολη περίοδο. Η συμμετοχή στο Aurora Night Run Marathon είναι μια ευκαιρία να γιορτάσουμε τη ζωή, να δείξουμε τη δύναμή μας ως κοινότητα και να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για έναν κοινό σκοπό: να μετατρέψουμε τον αγώνα ενάντια στις αιματολογικές ασθένειες σε μια πορεία νίκης.

Από τις 18 έως τις 20 Οκτωβρίου, η διοργανώτρια ΕΥ ΖΗΝ Greece και ο Δήμος Μαραθώνα θα φιλοξενήσουν τη συναρπαστική αθλητική διοργάνωση IRONMAN® 70.3® στη μυθική περιοχή του Μαραθώνα, όπου γεννήθηκε ο πιο διάσημος Αγώνας Δρόμου στον κόσμο. Η διοργάνωση περιλαμβάνει νέες, ταχύτερες διαδρομές και πολλές παράλληλες εκδηλώσεις για όλη την οικογένεια, όπως το Aurora Night Run Marathon, το IRONKIDS Marathon, και το γρήγορο τρίαθλο 4:18:4 Marathon, προσφέροντας μια αξέχαστη εμπειρία σε μικρούς και μεγάλους. Η Aurora θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια της οργάνωσης με δικό της περίπτερο όπου θα παρέχει πληροφορίες και ενημερωτικό υλικό ενώ όσοι συμμετέχοντες επιθυμούν, θα μπορούν να εγγραφούν ως μέλη της.

Το Aurora Night Run Marathon θα ξεκινήσει στη δύση του ηλίου της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, με σημείο αφετηρίας τη Μαρίνα Νέας Μάκρης (συμβολή των Αγίου Κωνσταντίνου και Λεωφόρου Ποσειδώνος) ακολουθώντας τον παραλιακό δρόμο της Νέας Μάκρης προς Ζούμπερι.

Το Aurora Night Run Marathon είναι ανοιχτό σε όλους άνω των 16 ετών. Κάθε συμμετέχων θα λάβει μετάλλιο τερματισμού, μπλουζάκι συμμετοχής και σάκο ώμου. Ο αγώνας θα είναι χρονομετρημένος.

Οι εγγραφές έχουν ήδη ξεκινήσει: https://www.ezgreece.gr/index.php/sport-events/night-run-marathon-powered-by-ironman

Aurora

Η Aurora ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2018, εμπνευσμένη από την ανάγκη για βελτίωση της φροντίδας που χρειάζονται οι αιματολογικοί ασθενείς, της προσφοράς για στήριξη στις οικογένειές τους και της επιθυμίας για αύξηση του ποσοστού επιβίωσης των ασθενών. Βασικός στόχος του σωματείου είναι να ενισχύσει τα ειδικευμένα αιματολογικά ιατρικά κέντρα στην Ελλάδα και αλλού και να συμβάλει στην ανάπτυξη της έρευνας στον τομέα της ογκοαιματολογίας, προάγοντας σταθερά τον διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων της παγκόσμιας πανεπιστημιακής κοινότητας. Για αναλυτικές πληροφορίες για το όραμα, την αποστολή και τους στόχους του φιλανθρωπικού σωματείου Aurora-Μαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Nοσήματα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.aurora.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:

Aurora – Μαζί Ενάντια στα Αιματολογικά Νοσήματα [email protected]    210-6165232 aurora.gr 

Ειδήσεις υγείας σήμερα
Περπάτημα με επιπλέον βάρος: Είναι καλή ιδέα;
Χορήγηση σεμαγλουτίδης με βάση την υδρογέλη - Θα χορηγείται μια φορά το μήνα
Παιδιά: Ο φυσιολογικός ορός μειώνει τη διάρκεια του κρυολογήματος [μελέτη]