Το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (Center for Digital Innovation) της Pfizer στη Θεσσαλονίκη διοργανώνει και υλοποιεί για πρώτη φορά το επιμορφωτικό πρόγραμμα Talent Accelerator Program: Cloud Engineering (ΤΑP)!
Το TAP απευθύνεται σε νέους αποφοίτους και επαγγελματίες στο χώρο της τεχνολογίας και πρόκειται για ένα δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα 25 ωρών, κατά τη διάρκεια του οποίου οι συμμετέχοντες θα γνωρίσουν βασικές έννοιες του Cloud Engineering και θα αποκτήσουν θεμελιώδεις γνώσεις και πρακτική εμπειρία στη χρήση Cloud εργαλείων. Το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer επενδύει στην ανάπτυξη και αναβάθμιση των δεξιοτήτων των νέων επιστημόνων, προσφέροντας τους εφόδια ώστε να εξελιχθούν στο σύγχρονο ψηφιακό κόσμο.
Λεπτομέρειες Προγράμματος:
- Διάρκεια: 25 ώρες που θα διεξαχθούν σε διάστημα 2 εβδομάδων
- Έναρξη: Δευτέρα, 18 Νοεμβρίου με δια ζώσης συμμετοχή στη Θεσσαλονίκη*
- Λήξη: Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου με δια ζώσης συμμετοχή στη Θεσσαλονίκη*
- Παράδοση Μαθημάτων: Διαδικτυακά
(*) Για τον τόπο και το ακριβές ωράριο των δια ζώσης εκδηλώσεων Έναρξης και Λήξης, οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν σε επόμενες επικοινωνίες μετά τη δήλωση συμμετοχής.
Περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες σχετικά με το πρόγραμμα και τις προϋποθέσεις συμμετοχής καθώς και φόρμα αιτήσεων συμμετοχών υπάρχουν στην παρούσα σελίδα.
«Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε το Talent Accelerator Program: Cloud Engineering (ΤΑP). Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για νέους αποφοίτους και επαγγελματίες και μια ακόμα απόδειξη της δέσμευσής του Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer για την προώθηση της ψηφιακής καινοτομίας και την ενίσχυση δεξιοτήτων και τη συνεχή εκπαίδευση. Ανυπομονούμε να υποδεχτούμε τους συμμετέχοντες και να τους υποστηρίξουμε στην επαγγελματική τους ανάπτυξη», δήλωσε ο Nico Gariboldi, VP, Thessaloniki Site Lead.
Η υλοποίηση του TAP γίνεται σε συνεργασία με την Code.Hub.
Ειδήσεις υγείας σήμερα
Καρδιακή προσβολή: Οι β-αναστολείς συνδέονται με κατάθλιψη στη μετεγχειρητική φροντίδα
Δράμα: Κανένα ενδιαφέρον για 5 θέσεις παθολόγων, παρά το επίδομα άγονου
Περιεμμηνόπαυση: Ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον γυναικολόγο σας