Άσκηση

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Πώς να διορθώσετε προβλήματα υγείας με την άσκηση

Όσον αφορά την πρόληψη, η άσκηση είναι από τα καλύτερα φάρμακα. Ωστόσο, μερικές ασκήσεις είναι καλύτερες από άλλες για την ίαση προβλημάτων. Δοκιμάστε τις εξής λύσεις.

Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013

Ενυδάτωση στο γυμναστήριο

Εκτός από ένα ζευγάρι αθλητικά ρούχα και παπούτσια και την επιλογή του κατάλληλου προγράμματος, αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα είναι και η εξασφάλιση της ενυδάτωσής μας!

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

Οδηγός διατροφής στο γυμναστήριο

Ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής όταν συνδυάζεται σωστά με κάποιο πρόγραμμα άσκησης, μπορεί να μεγιστοποιήσει τα οφέλη της προπόνησης και άρα τα οφέλη της άσκησης για την υγεία.

Τετάρτη, 09 Ιανουαρίου 2013

Ομαδικά προγράμματα άσκησης: Οι άνδρες σε δράση

Οι πρώτοι ‘αντρικοί’ προβληματισμοί καθοδόν για το γυμναστήριο

Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012

Ασφαλής και ενθουσιώδης άσκηση στην ηλικία των 60

Πολλές απορίες θα λυθούν και αρκετά κίνητρα για έναρξη άσκησης θα δωθούν..έστω και αν η ηλικία φλερτάρει ή έχει ξεπεράσει τα δεύτερα -ήντα…..

Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2012

Ασκήσεις για… κουρασμένους

Η κούραση από την άσκηση, μάς ξεκουράζει! Γι’ αυτό λοιπόν βάλτε περισσότερη άσκηση στη ζωή σας για να νικήσετε την κούραση και να αυξήσετε τα αποθέματα ενέργειας.

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

Λανθασμένα στερεότυπα για την άσκηση και τη διατροφή

'Κάνω κάθε μέρα προπόνηση και δεν βλέπω σημαντική διαφορά στο σώμα μου.' Τι κρύβεται από πίσω;

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012

Από Δευτέρα γυμναστήριο: Βρες αυτό που πραγματικά ψάχνεις!

Πώς θα επιλέξετε το σωστό γυμναστήριο. 8 σημεία για να αναλύσετε και να αξιολογήσετε όσα θα δείτε και όσα θα ακούσετε στο ταξίδι σας για την αναζήτηση του κατάλληλου γυμναστηρίου !!

Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Προπόνηση μετά τις διακοπές

Η άσκηση μετά από καιρό δεν είναι μια απλή υπόθεση. Το διάστημα προσαρμογής κρύβει μεγάλους κινδύνους, ενώ η επιθυμία για προπόνηση βρίσκεται στο χαμηλότερο δυνατό επίπεδο.

Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012

Κάντε ποδηλασία με ασφάλεια

Αν και το ποδήλατο αποτελεί καλή άσκηση και σας βοηθά να κρατιέστε σε φόρμα και να χάσετε βάρος, θα πρέπει να λαμβάνετε προφυλάξεις για να εμποδίσετε τους τραυματισμούς.