Διατροφή

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015

Πώς θα τρώνε σωστά και υγιεινά τα παιδιά

Η υγιεινή διατροφή πρέπει να γίνεται συνήθεια από τα πρώτα στάδια ζωής του ανθρώπου. Απλές συμβουλές για να μάθει το παιδί σας να τρώει σωστά και υγιεινά.

Τετάρτη, 21 Ιανουαρίου 2015

Ποιες είναι οι 10 τροφές που συμβάλλουν στην ανακούφιση από τις καούρες;

Η μπανάνα, το κοτόπουλο και τα πράσινα λαχανικά είναι ορισμένες τροφές που βοηθούν στην πρόληψη και ανακούφιση από τις καούρες. Δείτε τις υπόλοιπες φιλικές τροφές.

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Συνταγές παιδικών γευμάτων για περισσότερη υγεία

Τι κινδύνους διατρέχουν τα Ελληνόπουλα που απομακρύνονται συνεχώς από την ελληνική παραδοσιακή διατροφή; Δείτε νόστιμες και απλές παιδικές συνταγές που εξασφαλίζουν την υγεία.

Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Ποιες υπερτροφές είναι πλούσιες σε ίνες;

Φρούτα, φρέσκα ή αποξηραμένα, λαχανικά και προϊόντα ολικής άλεσης είναι ορισμένα τρόφιμα πλούσια σε ίνες, που αγαπούν την υγεία μας. Δείτε ποια ακόμα τρόφιμα περιέχουν τις πολύτιμες ουσίες.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2015

Ποια είναι τα πιο υγιεινά λαχανικά;

Μπρόκολο, ντομάτες, πιπεριές και καρότο είναι ορισμένα από τα πιο υγιεινά λαχανικά. Δείτε ποια ακόμη αγαπούν την υγεία μας και ποιες θρεπτικές ουσίες περιέχουν.

Τετάρτη, 14 Ιανουαρίου 2015

14 τρόφιμα που καταπολεμούν τη φλεγμονή

Λιπαρά ψάρια, δημητριακά ολικής άλεσης, πράσινα φυλλώδη λαχανικά, σόγια, ξηροί καρποί έχουν αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Δείτε τα υπόλοιπα τρόφιμα που εντάσσονται σε αντιφλεγμονώδη διατροφή.

Τρίτη, 13 Ιανουαρίου 2015

Χαλάσατε τη δίαιτα; Πώς θα διορθώσετε τη ‘’ζημιά’’

Αν κάνετε δίαιτα και τη χαλάσατε για μια ημέρα, δείτε πώς μπορείτε να επανέλθετε στο πρόγραμμα και να συνεχίσετε την…καθοδική πορεία του βάρους.

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Πώς να τρεφόμαστε όταν είμαστε άρρωστοι

Το κρυολόγημα, η γρίπη, η φαρυγγίτιδα, η λαρυγγίτιδα και η γαστρεντερίτιδα είναι συχνές νόσοι του χειμώνα. Πώς μπορούμε να τις ξεπεράσουμε ευκολότερα με τη διατροφή;

Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2015

Χορτοφαγία: Μήπως είναι επικίνδυνη;

Tα φυτικά προϊόντα προσφέρουν ωφέλιμες ουσίες όπως βιταμίνες, μέταλλα και άπεπτες φυτικές ίνες. Ωστόσο κρύβει κινδύνους η χορτοφαγία;

Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2015

Οι 5 νέες υγιεινές τάσεις στη διατροφή για το 2015

Το 2014 τελείωσε. Ποιες είναι οι τελευταίες τάσεις διατροφής που προβλέπεται να μας απασχολήσουν το νέο έτος;