Διατροφή

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2013

Αποτοξίνωση μετά τις γιορτές

Μήπως μετά το πέρασμα των εορτών η νέα χρονιά σας βρήκε με λίγο παραπάνω βάρος; Μπορείτε να κάνετε μια απολαυστική και εύκολη αποτοξίνωση με τη βοήθεια της φύσης.

Πέμπτη, 10 Ιανουαρίου 2013

Τροφές που ανοίγουν την όρεξη

Είναι σημαντικό για όσους επιθυμούν να αυξήσουν το βάρος τους αλλά και για εκείνους που επιδιώκουν απώλεια βάρους να γνωρίζουν ποιές είναι οι τροφές που ανοίγουν την όρεξη.

Τρίτη, 08 Ιανουαρίου 2013

Αποχαιρετήστε τα κιλά των εορτών

Ένα χαμηλότερο και πιο υγιές σωματικό βάρος συνιστά ίσως το δημοφιλέστερο στόχο. Άρα δίαιτα;

Δευτέρα, 07 Ιανουαρίου 2013

Η θρεπτική αξία των δαμάσκηνων

Το ξερό δαμάσκηνο σάς παρέχει συνολικά το 80% της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης επτά βασικών θρεπτικών συστατικών συμπεριλαμβανομένου του μαγνησίου.

Παρασκευή, 04 Ιανουαρίου 2013

Γευστικές τροφές που χορταίνουν χωρίς να παχαίνουν

Η δημιουργικότητα μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά να ενδιαφερθούν περισσότερο για τροφές με χαμηλή θερμιδική πυκνότητα.

Πέμπτη, 03 Ιανουαρίου 2013

Happy New...diet!

Αναθεωρώντας τον τρόπο που επιλέγετε να χάσετε το βάρος μπορείτε να αφήσετε πίσω σας μια για πάντα τα κιλά των εορτών. Πώς;

Τετάρτη, 02 Ιανουαρίου 2013

Κουραμπιέδες

Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με την άχνη ζάχαρη ώσπου να ασπρίσουν. Στη συνέχεια ρίχνουμε τον κρόκο αυγού, τη βανίλια, το αλάτι και το κονιάκ και χτυπάμε. Μετά προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι με το μπέικιν.

Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012

Οι κακές συνήθειες που ανεβάζουν τη χοληστερίνη

H διαιτητική χοληστερόλη έχει μια μικρή επίδραση στα επίπεδα της χοληστερόλης στο αίμα. H αλήθεια είναι ότι τα κορεσμένα λίπη και τα trans λιπαρά οξέα είναι οι κύριοι «ένοχοι» για την αύξηση της χοληστερόλης στο αίμα και όχι η διαιτητική χοληστερόλη.

Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012

Οι φαντασμαγορικές Χριστουγεννιάτικες σαλάτες

Η πρωτοτυπία του εορταστικού τραπεζιού ξεκινά από τη σαλάτα, όπου λογής λογής λαχανικά, φρούτα κάθε εποχής και προέλευσης, ξηροί καρποί και τυριά, αναμειγνύονται φτιάχνοντας μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς.

Πέμπτη, 27 Δεκεμβρίου 2012

Χάστε πόντους και κιλά, τρώγοντας σωστά και υγιεινά!

Τελικά η όσο το δυνατόν ευκολότερη απώλεια βάρους δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο. Ακολουθήστε τα παρακάτω tips για ένα γρήγορο και ποιοτικά καλό αποτέλεσμα.