Διατροφή

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 08 Φεβρουαρίου 2012

5 απλές διατροφικές λύσεις για τον πονόλαιμο

Για τον πονόλαιμο μπορούμε να δοκιμάσουμε τις εξής απλές λύσεις όσον αφορά τη διατροφή.

Τρίτη, 07 Φεβρουαρίου 2012

Αντιοξειδωτικά: Δεν παχαίνουν και ομορφαίνουν

Μια ισορροπημένη διατροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά συστατικά, όχι μόνο δεν παχαίνει αλλά και ομορφαίνει εφόσον τα τρόφιμα αυτά τα εντάξουμε σε ένα ισορροπημένο διαιτολόγιο!

Δευτέρα, 06 Φεβρουαρίου 2012

Τι είδους δίαιτα να επιλέξω για να αδυνατίσω;

Με ποιον τρόπο μπορεί κανείς να χάσει τα περιττά κιλά διασφαλίζοντας την υγεία του και έχοντας τις μεγαλύτερες πιθανότητες για μακροχρόνια αποτελέσματα;

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012

Αυξήστε το διατροφικό IQ του παιδιού σας

Η δημιουργία ενός περιβάλλοντος όπου το παιδί θα μπορέσει να τρέφεται υγιεινά αποτελεί από τις πιο σημαντικές κινήσεις που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε την καλή υγεία του.

Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2012

Παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου

Το Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου, έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καρκίνου. Ας δούμε πώς σχετίζεται η επάρατη νόσος με τη διατροφή και άλλες συνήθειές μας.

Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2012

Συμβουλές για να ψηλώσει σωστά το παιδί σας

Διατροφικές συμβουλές για να πετύχουμε το μέγιστο δυνατό ύψος για το παιδί μας:

Τετάρτη, 01 Φεβρουαρίου 2012

Οι 9 πιο επικίνδυνες ‘παγίδες’ που σαμποτάρουν την προσπάθεια απώλειας βάρους

Γιατί τόσες προσπάθειες απώλειας βάρους, διαφορετικές μεταξύ τους δεν καταλήγουν σε ένα επιθυμητό αποτέλεσμα; Υπάρχουν πολλοί λόγοι αλλά οι 9 συχνότερες παγίδες που σαμποτάρουν την προσπάθεια απώλειας βάρους είναι:

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Σόγια και διαβήτης

Η σόγια είναι ένα τρόφιμο που συμβάλει σε ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η επίδρασή της στον διαβήτη δεν είναι απολύτως σαφής αλλά αρκετές μελέτες αποδίδουν ευεργετικές ιδιότητες όσον αφορά την αποτροπή της εμφάνισης και των συμπτωμάτων που συνδέονται με τον διαβήτη τύπου 2.

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012

Οξειδωτικό στρες: Η λύση...στο φλιτζάνι σας

Εκτός από τρόφιμα, όπως είναι τα λαχανικά, τα φρούτα, το ελαιόλαδο και τα όσπρια, αντιοξειδωτικά βρίσκουμε σε υψηλές περιεκτικότητες και σε αγαπημένα μας ποτά και ροφήματα.

Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου 2012

Δίαιτες για Celebrities: Θα δεχθείτε την πρόκληση;

Στις περιπτώσεις που δεν ευθύνεται το Photoshop για τις αψεγάδιαστες σιλουέτες των celebrities στα εξώφυλλα των περιοδικών, ποια δίαιτα ακολουθούν;