Διατροφή

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 25 Μαΐου 2011

Σαλάτα του αγρότη

Θα χρειαστείτε ντομάτες, αγγούρι, αυγά, φρέσκα κρεμμύδια, ξίδι, χυμό από λεμόνι, ελαιόλαδο, σέλινο, σκόρδο, μαϊντανό, φέτα και αλάτι.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

Καφές: Μια καλή συνήθεια;

Άλλοι τον προτιμούν για τη γεύση του, άλλοι για τη ζωντάνια που δίνει, πολύ λίγοι όμως γνωρίζουμε ποια είναι τα πραγματικά οφέλη ενός φλιτζανιού καφέ.

Δευτέρα, 23 Μαΐου 2011

26 τροφές για επίπεδη κοιλιά

Καθώς το καλοκαίρι επιθυμούμε να μας βρει με επίπεδη κοιλιά, δείτε 26 τρόφιμα που θα σας βοηθήσουν να ελέγξετε το βάρος σας.

Παρασκευή, 20 Μαΐου 2011

Η ομορφιά δεν είναι μόνο αυτό που βλέπουμε…

H ‘παραμελημένη’ διατροφή και οι έντονες καιρικές συνθήκες του χειμώνα είναι κάποιοι από τους παράγοντες που αυξάνουν τη δημιουργία ελευθέρων ριζών στον οργανισμό μας και θαμπώνουν την ομορφιά μας.

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το βάρος σας

Η υγεία και το βάρος είναι άρρηκτα συνδεδεμένα. Πόσο συχνά μια επίσκεψη στο γιατρό όταν το βάρος είναι αυξημένο μπορεί να καταλήξει με τη σύσταση… 'πρέπει να χάσεις κιλά';

Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011

Γαριδοσαλάτα

Πλένετε τις γαρίδες, τις καθαρίζετε από το κεφάλι τους και τις βράζετε για 15 λεπτά περίπου μαζί με ξύδι και αλάτι.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2011

Οικογένεια: Πιό αδύνατοι μαζί

Οι μη ισορροπημένες διατροφικές συνήθειες και η καθιστική ζωή της οικογένειας αποτελούν τις περισσότερες φορές αιτία παραπανίσιων κιλών στα παιδιά.

Δευτέρα, 16 Μαΐου 2011

Φυσιολογικό βάρος: ένας στόχος για όλους

Tο ‘φυσιολογικό βάρος’, είναι ένα βάρος, διαφορετικό για τον καθένα, το οποίο χαρίζει στον άνθρωπο την καλύτερη δυνατή υγεία και τις λιγότερες πιθανότητες να νοσήσει.

Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

Η κατανάλωση κόκκινου κρασιού βοηθά στον καλύτερο έλεγχο του βάρους των γυναικών

Η χαμηλή έως μέτρια κατανάλωση αλκοόλ, ειδικά στη μορφή του κόκκινου κρασιού, έχει συσχετισθεί με πολλά οφέλη για την καρδιαγγειακή υγεία των γυναικών.

Τετάρτη, 11 Μαΐου 2011

Μουσακάς με κιμά γαλοπούλας και γιαούρτι

Μια παραλλαγή του 'κλασικού μουσακά', με κιμά από γαλοπούλα και γιαούρτι.