Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 27 Φεβρουαρίου 2009, 18:30

Ευρωπαϊκή Ημέρα Σπανίων Παθήσεων

Στη σκοτεινή –και συνεπώς πιο επώδυνη- πλευρά του φεγγαριού ‘παραμονεύουν’ χιλιάδες παθήσεις που οι ειδικοί χαρακτηρίζουν σπάνιες και οι περισσότεροι από εμάς συνήθως τις αγνοούμε.

Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009

Οι 'πρωταθλητές' απορρόφησης της κρίσης στο φάρμακο

Iδιαίτερες αντοχές εμφανίζει ο κλάδος του φαρμάκου -παρά την οικονομική κρίση- από πλευράς τόσο των βιομηχανικών, όσο και των εμπορικών επιχειρήσεων, σύμφωνα με έρευνα της Stat Bank.

Παρασκευή, 16 Ιανουαρίου 2009

Διπλωματικές προσπάθειες αναστολής των κινητοποιήσεων

Όλη τη διπλωματική της ικανότητα έχει επιστρατεύσει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, αν και η πλευρά που θα λύσει τελικά το πρόβλημα με τα χρέη, είναι το υπουργείο Οικονομίας, λόγω αρμοδιότητας.

Δευτέρα, 05 Ιανουαρίου 2009, 18:36

Η φροντίδα αγαπημένου προσώπου επιμηκύνει τη ζωή

Είναι γνωστή η άποψη ότι η φροντίδα ενός ασθενούς αυξάνει το στρες και το βάρος που νιώθει ο φροντιστής του. Ωστόσο, νέα έρευνα υποδεικνύει ότι μπορεί να υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος.

Παρασκευή, 05 Δεκεμβρίου 2008

Lavipharm: case study η υπόθεση της Αμερικής

Πώς είναι δυνατόν να συνεχίζεις μια συνεργασία, όταν η άλλη πλευρά σε έχει υπονομεύσει για σαφές ίδιον όφελος; Είναι απορίας άξιο.

Τετάρτη, 23 Ιουλίου 2008, 14:17

Η πραγματική εικόνα του φαρμακευτικού κλάδου

Η ανάλυση των χρηματοοικονομικών δεδομένων των φαρμακευτικών επιχειρήσεων, μας δείχνει ότι ο συνολικός τζίρος των εταιρειών ανήλθε το 2007 στα €5,5 δισ. αυξημένος σε σχέση με το 2006 κατά 10,3%. Τα κέρδη από την άλλη πλευρά αυξήθηκαν το 2007 σε σχέση με το 2006 κατά 17,5%.

Πέμπτη, 12 Ιουνίου 2008, 13:32

ΠΑΣΟΚ: Εμπαιγμός για τη μονάδα νεογνών στα Χανιά

Για εμπαιγμό της Χανιώτικης κοινωνίας και βαρύτατες ευθύνες από πλευράς της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας, κάνει λόγο ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μανώλης Σκουλάκης σε Ερώτηση-Αίτηση Κατάθεσης Εγγράφων για τη μη λειτουργία της μονάδας νεογνών.

Πέμπτη, 15 Μαΐου 2008

Εργαλείο για τον πολίτη

Τι θα γίνει με τις ‘παρεμβάσεις’ των υπουργών για δημοσιεύματα του Τύπου;Μαθαίνουμε ότι υπήρξε νέο…κρούσμα από την πλευρά του υπουργού Υγείας κ.

Τρίτη, 19 Φεβρουαρίου 2008, 19:57

Πραγματοποιήθηκε συνάντηση ΟΕΝΓΕ-Υπουργείου Υγείας

Την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου έγινε συνάντηση ΟΕΝΓΕ – Υπουργείου Υγείας. Από πλευράς Υπουργείου παρέστη ο Γενικός Γραμματέας κ. Καλογερόπουλος.

Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2007, 12:25

Στο ‘Υγεία’ το management του ‘Ντυνάν’;

Φήμες για ανάληψη του management του νοσοκομείου ‘Ερρίκος Ντυνάν’ από το θεραπευτήριο ‘Υγεία’ κυκλοφόρησαν χθες το απόγευμα. Από την πλευρά του ‘Ερρίκος Ντυνάν’, αναφέρθηκε ότι παρόμοιες συζητήσεις έχουν γίνει και στο παρελθόν, χωρίς να έχουν ακόμη καταλήξει σε κάποιο αποτέλεσμα.