Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2009, 19:45

Σοβαρές ηπατικές βλάβες από τα συμπληρώματα ‘hydroxycut’

Σοβαρές ηπατικές βλάβες μπορεί να προκαλέσουν συμπληρώματα διατροφής με την επωνυμία ‘hydroxycut’, τα οποία προωθούνται για την απώλεια βάρους, λιποδιαλυτικά ή διουρητικά ή ως μέσα αύξησης του μεταβολικού ρυθμού του οργανισμού.

Τρίτη, 19 Μαΐου 2009, 15:52

Η γρήγορη απώλεια κιλών, ‘προάγγελος’ άνοιας

Ερευνητές καταθέτουν νέες ενδείξεις ότι η γρήγορη απώλεια βάρους σε μεγάλη ηλικία μπορεί ενδεχομένως να αποτελεί πρώιμο σύμπτωμα άνοιας.

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2009, 16:40

Στρεσογόνοι παράγοντες ενοχοποιούνται και για εμφάνιση ρυτίδων

Οι ρυτίδες δεν οφείλονται μόνο σε γενετικούς παράγοντες αλλά και σε στρεσογόνες καταστάσεις, όπως το διαζύγιο, η μη φυσιολογική απώλεια βάρους και η χρήση αντικαταθλιπτικών, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Παρασκευή, 09 Ιανουαρίου 2009, 16:44

Έρευνα αμφισβητεί τη σημασία της άσκησης στην απώλεια κιλών

Αν και η σωστότερη διατροφή σε συνδυασμό με άσκηση έχει από καιρό αποτελέσει την αγαπημένη συνταγή για την απώλεια βάρους και την αποφυγή της παχυσαρκίας, νέα έρευνα υποδεικνύει ότι η διατροφή παίζει τον σημαντικότερο ρόλο.

Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2008, 15:40

Έρευνα: αυγά στο πρωινό βοηθούν στην απώλεια βάρους

Η κατανάλωση αυγών στο πρωινό μπορεί ενδεχομένως να συμβάλει στην απώλεια βάρους των ενηλίκων και να τους βοηθήσει να αισθάνονται μεγαλύτερη ενέργεια, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές.

Πέμπτη, 19 Ιουνίου 2008, 17:39

Το 'πλούσιο' πρωινό βοηθά στην απώλεια κιλών

Το πρωινό θα μπορούσε πραγματικά να αποτελεί το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας όσον αφορά την απώλεια βάρους, ισχυρίζεται Αμερικανίδα ερευνήτρια.

Τρίτη, 21 Αυγούστου 2007, 15:47

Απώλεια βάρους εμφανίζεται πριν το Alzheimer στις γυναίκες

Οι γυναίκες που πρόκειται να νοσήσουν από Alzheimer ή άλλη μορφή άνοιας, ενδέχεται να αρχίζουν να αδυνατίζουν τουλάχιστον μια δεκαετία πριν τεθεί η διάγνωση, ανακοίνωσαν Αμερικανοί ερευνητές.