Παρασκευή, 08 Ιουλίου 2022, 13:43
Κοντά στα ρεκόρ τους οι τιμές τροφίμων παγκοσμίωςΠαρά τη μηνιαία πτώση του, ο δείκτης της υπηρεσίας τροφίμων των Ηνωμένων Εθνών ήταν 23,1% υψηλότερος τον Ιούνιο από πέρσι.
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2022, 14:14
Η Μασούτης εγκαινιάζει το πρώτο φιλικό για άτομα με οπτική αναπηρία σουπερμάρκετΓια πρώτη φορά στην Ελλάδα αλυσίδα σουπερμάρκετ δημιούργησε ένα κατάστημα λειτουργικό στα άτομα με οπτική αναπηρία.
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022, 12:30
ΕΕ: Έφτασαν τις 124 οι εταιρείες στο πλαίσιο ''Από το αγρόκτημα στο πιάτο''Η Κομισιόν δρομολόγησε τη σύνταξη μελέτης, η οποία θα χαρτογραφεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η βιομηχανία τροφίμων, προκειμένου να απεικονιστούν καλύτερα οι προσπάθειες.
Παρασκευή, 01 Ιουλίου 2022, 19:32
Το Άσυλο Ανιάτων παρέλαβε δωρεά τροφίμωνΑπό την OK! Anytime Markets AE και την Ολυμπιακή Ζυθοποιία.
Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, 19:37
Ανακαλύφθηκε μικροβιακή σχέση μεταξύ διατροφής δυτικού τύπου και εμφάνισης καρκίνου στο παχύ έντεροΈρευνα έδειξε ότι αυτή η διατροφή συνδεόταν με όγκους παχέος εντέρου που περιείχαν υψηλές ποσότητες pks+ E. coli.
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, 16:22
Χειρισμός περιστατικών θετικών σε σαλμονέλα παρασκευασμάτων κοτόπουλου από τις αρμόδιες αρχέςΟ Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Επεξεργασίας Κρέατος, ενημερώνει το καταναλωτικό κοινό για τα εξής:
Τετάρτη, 22 Ιουνίου 2022, 12:23
Νέο Nestlé® NAN® BIO+ 2 & 3Το μόνο βιολογικό βρεφικό γάλα 2ης βρεφικής ηλικίας με ουδέτερο αποτύπωμα άνθρακα!
Τρίτη, 21 Ιουνίου 2022, 17:38
Κόβεται στα τρία η KelloggΟ αμερικανικός γίγαντας τροφίμων ανακοίνωσε ότι θα κάνει spin off τα τμήματα δημητριακών και φυτικών τροφίμων στις ΗΠΑ.
Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022, 14:45
Aνακαλείται μπούτι κοτόπουλο από τον ΕΦΕΤ λόγω σαλμονέλαςΠρόκειται για τη συσκευασία «ΜΠΟΥΤΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΕΨΥΓΜΕΝΟ ΠΙΝΔΟΣ ΤΑ ΝΟΣΤΙΜΑ ΟΡΕΙΝΑ ΚΟΤΟΠΟΥΛΑ» με ημερομηνία παραγωγής 22-05-2022, που παράγεται από την εταιρεία Α.Π.Σ.Ι. «ΠΙΝΔΟΣ».
Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022, 14:53
Διατροφή από φυτικές πηγές είναι πιθανό να προστατεύει από καρκίνο μαστούΓναίκες μετά την εμμηνόπαυση που ακολουθούσαν υγιεινή διατροφή κυρίως από φυτικές πηγές, είχαν μείωση του κινδύνου κατά 14%.