Ειδήσεις - Νέα

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012, 16:52

Εμβόλιο κατά του καπνίσματος μπλοκάρει τη νικοτίνη στον εγκέφαλο

Οι καπνιστές μπορεί κάποτε να ανοσοποιηθούν έναντι της νικοτίνης ώστε να μην λαμβάνουν ικανοποίηση από τη συγκεκριμένη συνήθεια, σύμφωνα με Αμερικανούς ερευνητές.

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012, 17:55

Εκπτώσεις σε πνευμονολογικές εξετάσεις στο Ερρίκος Ντυνάν

Στην παγκόσμια προσπάθεια κατά του καπνίσματος, συμμετέχει το νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν, οργανώνοντας ένα 15θήμερο αφιέρωμα στη ‘Ζωή χωρίς τσιγάρο’, στη διάρκεια του οποίου διενεργούνται δωρεάν εξετάσεις και παρακολούθηση σε όσους ενδιαφέρονται να σταματήσουν το κάπνισμα.

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012, 16:16

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση 'Ζωή Χωρίς Κάπνισμα'

Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό της Θεσσαλονίκης την εκδήλωση που διοργάνωσε η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο φουαγιέ του Μεγάρου Μουσικής, με θέμα 'Ζωή Χωρίς Κάπνισμα' που είχε στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση του κοινού, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος που είναι η 31η Μαΐου.

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012, 18:49

Η εκστρατεία ‘πρώην καπνιστές’ της ευρωπαϊκής επιτροπής ‘απογειώνεται’

Το πρώτο φυλλάδιο διακοπής καπνίσματος εν ώρα πτήσης στον κόσμο βοηθά τους ταξιδιώτες να γίνουν ‘Ασταμάτητοι’.

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012, 15:45

Το κάπνισμα ευθύνεται για προβλήματα στύσης

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά του καπνίσματος, το Ινστιτούτο Μελέτης Ουρολογικών Παθήσεων και κέντρο του Σεξουαλικής και Αναπαραγωγικής Υγείας, προειδοποιούν: Το κάπνισμα ευθύνεται σε μεγάλο ποσοστό για τα προβλήματα στύσης των ανδρών.

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012, 13:27

Εκστρατεία για χώρους καπνίσματος χωρίς καπνό

O Ευρωπαϊκός Οργανισμός για την Ασφάλεια και την Υγεία στην Εργασία (EU-OSHA) συμμετέχει φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, εγκαινιάζοντας την εκστρατεία ευαισθητοποίησης ‘Χώροι εργασίας χωρίς καπνό’.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012, 16:30

Αντικαπνιστική καμπάνια του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Η Διοίκηση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης διοργανώνει δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά του Καπνίσματος.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012, 16:13

Αυξάνεται η τάση για διακοπή του καπνίσματος στην Ελλάδα

Το 45% των καπνιστών δηλώνει πως σκοπεύει να κόψει το κάπνισμα στους επόμενους 6 μήνες.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012, 16:03

Προσφορά Ευρωκλινικής για εξετάσεις κατά του καπνίσματος

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος, η Ευρωκλινική Αθηνών παρέχει τη δυνατότητα διενέργειας της 1ης επίσκεψης σε ειδικό Πνευμονολόγο, σε συνδυασμό με ακτινογραφία θώρακα και σπιρομέτρηση στην προνομιακή τιμή των 50 ευρώ, σε όσους τηλεφωνήσουν την Πέμπτη 31 Μαΐου από τις 9 πμ -3 μμ.

Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012, 16:48

Ανοιχτή εκδήλωση 'Ζωή χωρίς κάπνισμα'

Η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία στο πλαίσιο του προγράμματος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του κοινού, διοργανώνει εκδήλωση με θέμα ‘Ζωή Χωρίς Κάπνισμα’.