Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 11 Φεβρουαρίου 2020

Επιθυμεί να ισχυροποιήσει τη θέση της

Την ισχυροποίηση της θέσης της στην ελληνική αγορά μαθαίνουμε ότι έχει δρομολογήσει εταιρεία από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

Ενδιαφέρον για επένδυση στη δευτεροβάθμια περίθαλψη

Γαλλικό Fund ενδιαφέρεται να επενδύσει στην υγεία- αυτό ακούγεται έντονα- και συγκεκριμένα στη δευτεροβάθμια περίθαλψη.

Παρασκευή, 07 Φεβρουαρίου 2020

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την πιστοποίηση

Mετά την ολοκλήρωση του πρώτου εξεταστικού κύκλου για την πιστοποίηση από το ΙΔΕΕΑΦ φαρμακοποιών στον εποχικό εμβολιασμό και την χορήγηση αντιτετανικού ορού, τα αποτελέσματα μάλλον χαρακτηρίζονται εξαιρετικά.

Πέμπτη, 06 Φεβρουαρίου 2020

Δωρεά του Φαρμακευτικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης

Eίναι από τα νέα που πρέπει να λέγονται και να επιβραβεύονται...Στη δωρεά 10 κιβωτίων με αντισηπτικά προς τον Δήμο Θεσσαλονίκης προχώρησε ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης.

Τετάρτη, 05 Φεβρουαρίου 2020

Η Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδος

Ενημερώσεις επί πολλών θεμάτων θα λάβουν τα μέλη του Συνδέσμου Ιδιωτικών Κλινικών Ελλάδος το Σάββατο, στο πλαίσιο της Τακτικής Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που θα πραγματοποιηθεί.

Τρίτη, 04 Φεβρουαρίου 2020

Καλά νέα για την κυστική ίνωση

Νέα και μάλιστα καλά ακούγονται ότι θα έχουμε εντός της εβδομάδας για την κυστική ίνωση. Αποτελεί την πιο κοινή κληρονομούμενη νόσο που μειώνει σημαντικά το προσδόκιμο επιβίωσης στους Καυκάσιους πληθυσμούς (στην πλειονότητα δηλαδή του Ευρωπαϊκού πληθυσμού).

Δευτέρα, 03 Φεβρουαρίου 2020

2020 - 2030: Προάγοντας την Υγεία στην εποχή του "ευφυούς" επιχειρείν.

Το 12o Συνέδριο Φαρμακευτικού Management θα επιχειρήσει να δώσει "ευφυείς" απαντήσεις σε ζητήματα που θα απασχολήσουν τα στελέχη της φαρμακευτικής αγοράς εν όψει της δεκαετίας που ξεκινά.

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020

''Σπάνιες Πλασματοκυτταρικές Δυσκρασίες: Νεότερα Δεδομένα''

Oι «Σπάνιες Πλασματοκυτταρικές Δυσκρασίες: Νεότερα Δεδομένα» είναι το θέμα της 2ης Επιστημονικής Εκδήλωσης, που διοργανώνει η Ιατρική Εταιρεία Μελέτης της Βιολογίας και Θεραπείας του Καρκίνου (Ι.

Πέμπτη, 30 Ιανουαρίου 2020

Πολύ κοντά η υπογραφή

Η υπογραφή για την ηπατίτιδα βρίσκεται πολύ κοντά λένε οι πληροφορίες. Πάντως η ουρά του ζώου ήταν μεγάλη... Παρόλα αυτά, κάλλιο αργά παρά ποτέ.

Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020

Ενδιαφέρον για τον εθισμό στο διαδίκτυο

Η τεχνολογία τρέχει και οι επιπτώσεις της αυξάνονται ραγδαία, αλλού λιγότερο και αλλού περισσότερο. Και μάλλον στο περισσότερο είναι τα παιδιά και οι έφηβοι.