Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 17 Ιανουαρίου 2020

Ξαναμοιράζεται η τράπουλα του φαρμάκου

Ξαναμοιράζεται η τράπουλα του φαρμάκου και όπως φαίνεται σε αυτή την "παρτίδα" ένα προβάδισμα το έχουν οι ελληνικές εταιρείες.

Πέμπτη, 16 Ιανουαρίου 2020

Ξεκίνησαν τις πιέσεις

Πιέσεις προκειμένου να δοθούν τα 8 εκατ. που οφείλει το κράτος στους φαρμακοποιούς έχουν ξεκινήσει κάποιοι φαρμακευτικοί σύλλογοι ανά την Ελλάδα.

Τρίτη, 14 Ιανουαρίου 2020

Θα συζητήσουν και για τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους

Aύριο είναι το πρώτο διοικητικό συμβούλιο της νέας χρονιάς για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο, όπως μαθαίνουμε, και μέσα στα θέματα που θα συζητηθούν θα είναι και τα Φάρμακα Υψηλού Κόστους.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Oδηγίες σε όσους έχουν οικονομικές διαφορές με τον ΕΦΚΑ

Oδηγίες δόθηκαν από τη νομική υπηρεσία του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής σε όσους έχουν οικονομικές διαφορές με τον ΕΦΚΑ, μπας και βγάλουν άκρη.

Δευτέρα, 13 Ιανουαρίου 2020

Μία συναίνεση χωρίς προηγούμενο...

Έκπληξη προκάλεσε στα δημοσιογραφικά γραφεία μία πρόσφατη απόφαση του υπουργείου Υγείας.Ο Βασίλης Κικίλιας προχώρησε σε διορισμό, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, δημοσιογράφου και στενής συνεργάτιδας του προκατόχου του Ανδρέα Ξανθού, ως συμβούλου επικοινωνίας στην 1η ΥΠΕ.

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2020

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες από τους φαρμακοποιούς για το θέμα των ειδοποιητηρίων για τις εισφορές του ΕΦΚΑ (ΤΣΑΥ). Όπως υποστηρίζεται, το θέμα αυτό προέκυψε, γιατί η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΕΦΚΑ δεν ήταν σωστά ενημερωμένη και επικαιροποιημένη με όλες τις εισφορές που είχαν καταβληθεί.

Πέμπτη, 09 Ιανουαρίου 2020

Αναστάτωση από απολύσεις και μετακινήσεις

Ανάστατη είναι η αγορά του φαρμάκου, καθώς οι απολύσεις από τη μία και οι μετακινήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών κατά βάση από πολυεθνικές σε ελληνικές φαρμακοβιομηχανίες, από την άλλη, δημιουργούν νέες ισορροπίες.

Τετάρτη, 08 Ιανουαρίου 2020

Αξιολόγηση σε καθημερινή βάση

Σκούρα τα πράγματα σε μεγάλη πολυεθνική από τον χώρο του φαρμάκου, καθώς σήμερα με το ‘’Καλημέρα’’ είδαν την έξοδο, όπως ακούγεται, τέσσερα διευθυντικά της στελέχη.

Τρίτη, 07 Ιανουαρίου 2020

Ανακατατάξεις σε εταιρείες επικοινωνίας

Διοικητικές ανακατατάξεις ακούγονται σε εταιρείες επικοινωνίας, μετά την φημολογούμενη απόφαση κορυφαίων φαρμακοβιομηχανιών να διακόψουν τις συνεργασίες που είχαν μαζί τους, καθώς όπως λέγεται, εν μέσω των ραγδαίων εξελίξεων που σημειώνονται στον ευρύτερο χώρο του φαρμάκου, τα αντανακλαστικά των πρώτων δεν είναι ικανοποιητικά.

Παρασκευή, 03 Ιανουαρίου 2020

Η πρόσκληση διασπά την ενότητα του κλάδου

"Εχουν βγει από τα ρούχα τους" πάρα πολλοί φαρμακοποιοί με την ανακοίνωση -πρόσκληση από τον ΕΟΠΥΥ σχετικά με την διάθεση των ΦΥΚ και ότι πρέπει όσοι ενδιαφέρονται να το δηλώσουν.