Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 24 Ιανουαρίου 2019

Σύγκριση/ συνύπαρξη Μαγνητικής Μαστογραφίας και Μαστογραφίας με Σκιαγραφικό

Είπαμε τα καλά- και πρέπει να λέγονται και να προβάλλονται. Για πρώτη φορά θα επιχειρηθεί η σύγκριση/συνύπαρξη της Μαγνητικής Μαστογραφίας και της Μαστογραφίας με Σκιαγραφικό.

Τετάρτη, 23 Ιανουαρίου 2019

Tα θέματα πολλά και η γκρίνια μεγάλη

Ψάχνονται όλοι στον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο γιατί δεν γίνεται διοικητικό συμβούλιο, καθώς εκκρεμεί ακόμη η αλλαγή στη διοίκηση που έπρεπε να έχει γίνει μέσα στην πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου.

Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2019

Περιμένουν λύση στα ζητήματα

Ραντεβού γνωριμίας έχει κλείσει σήμερα με όλο το διοικητικό συμβούλιο του Οργανισμού ο νέος πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, κ. Βασίλης Πλαγιαννάκος.

Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2019

Μπέρδεμα με τις βελόνες

Άλλαξε το πρόγραμμα, αλλά ακόμη οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν. Και γιατί πράγμα μιλάω; για τις βελόνες που θέλουν οι διαβητικοί.

Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Περνούν μόνο τα άυλα κουπόνια στο σύστημα

O κακός χαμός με τα άυλα κουπόνια στο αναλώσιμο υγειονομικό υλικό. Κάτι ακουγόταν ότι θα δοθεί παράταση, καθώς στην αγορά υπάρχουν ακόμη πολλά συμβατικά κουπόνια, αλλά τελικά δεν.

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2019

Έρχονται και άλλες μηνύσεις...

Κάτι μου λέει ότι ανεβάζουν στροφές και άλλοι φαρμακευτικοί σύλλογοι ανά την Ελλάδα, να μηνύσουν και άλλες φαρμακοβιομηχανίες, που τα σκευάσματά τους λείπουν από την αγορά επί μακρόν.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2019

Ξεκίνησαν οι μηνύσεις

Ξεκίνησαν οι μηνύσεις κατά των φαρμακοβιομηχανιών από φαρμακευτικούς Συλλόγους εξαιτίας των ελλείψεων που υπάρχουν στην αγορά, οι οποίες εκτός από πολλές είναι και μεγάλης διάρκειας, φθάνοντας έως και χρόνο.

Τρίτη, 15 Ιανουαρίου 2019

Χρήμα για τους φυσικοθεραπευτές

Zεστό χρήμα έρχεται για τους φυσικοθεραπευτές. Μετά από επικοινωνία του ΠΣΦ με τη Διεύθυνση Οικονομικών του ΕΟΠΥΥ, όσον αφορά με τη μη καταβολή του μηνός Σεπτεμβρίου 2018 σε ορισμένους συναδέλφους,ήδη έχουν εκδοθεί τα εντάλματα και θα κατατεθούν άμεσα.

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2019

Ποιο μοντέλο ασφάλειας του ασθενή έχουμε στην Ελλάδα;

Οι ασθενείς μπορούν να οδηγήσουν την ατζέντα των απαιτούμενων αλλαγών - περισσότερο από τους επαγγελματίες υγείας. Αυτό ήταν το συμπέρασμα του συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε το 2018 στην Σαουδική Αραβία, με την φιλοξενία του British Medical Journal.

Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Έκρυθμη κατάσταση

Έκρυθμη, λέει, είναι η κατάσταση μεταξύ πολυεθνικής και διοικητικού συμβουλίου της Επιτροπής Αξιολόγησης Φαρμάκων Ανθρώπινης Χρήσης (ΗΤΑ), καθώς ακούγεται ότι η τελευταία απέρριψε ένα φάκελο που είχε καταθέσει η πρώτη για ένα νέο εμβόλιο.