Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017

Ευχές στον Παύλο Πολάκη από την ΠΟΕΔΗΝ!

Η αντιπαλότητα μεταξύ του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με την Ομοσπονδία εργαζομένων στα νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) δεν έχει προηγούμενο.

Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2017

Η Μαρία Θεοδωρίδου πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμών

Αναβαθμίστηκε στην Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών η Μαρία Θεοδωρίδου.Με απόφαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Υγείας, η ομότιμη καθηγήτρια Παιδιατρικής αναλαμβάνει πρόεδρος της Επιτροπής στη θέση του καθηγητή Γιώργου Χρούσου, ο οποίος παραμένει ως απλό μέλος.

Τετάρτη, 23 Αυγούστου 2017

Ελεύθερος για λόγους υγείας ο Ανδρέας Μαρτίνης

Αποφυλακίστηκε ο πρώην ισχυρός άνδρας του Ερυθρού Σταυρού και του “Ερρίκος Ντυνάν”.Με διάταξη του ανακριτή κατά της Διαφθοράς, Νίκου Τσιρώνη και τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέως, ο Ανδρέας Μαρτίνης αφέθηκε ελεύθερος για λόγους υγείας.

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Δίωξη γιατρού για τα επιθέματα στο νοσοκομείο Μεσσηνίας

Σε δίωξη επικουρικού ορθοπεδικού του νοσοκομείου Μεσσηνίας, προχώρησε η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος.Ο γιατρός κατηγορείται πως χρέωνε τον ΕΟΠΥΥ με επιθέματα αξίας 300 έως 500 ευρώ, χρησιμοποιώντας την ίδια φωτογραφία έλκους σε τέσσερις διαφορετικούς ασθενείς.

Δευτέρα, 21 Αυγούστου 2017

Στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης

Έναν μήνα μετά την εκλογή του στη θέση του προέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ), ο Κυριάκος Θεοδοσιάδης αναλαμβάνει πιο ενεργό ρόλο στα θέματα του φαρμάκου.

Παρασκευή, 18 Αυγούστου 2017

Τα λάθη στις συνταγές για αναλώσιμα

Σε ετοιμότητα βρίσκονται αυγουστιάτικα οι φαρμακοποιοί.Περιμένουν το email από τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ, με το οποίο επισημαίνονται οι «προβληματικές» καταχωρήσεις για πληρωμές αναλώσιμων υλικών.

Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2017

Τράπεζες κρυοσυντήρησης σε "Αττικόν" και "Έλενα"

Άδεια ίδρυσης και λειτουργίας Τράπεζας Κρυοσυντήρησης, έλαβαν δύο δημόσια νοσηλευτικά ιδρύματα: το "Αττικόν" και το "Έλενα Βενιζέλου".

Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017

Στο «μικροσκόπιο» του ΕΟΠΥΥ οι νοσηλείες στο εξωτερικό

Πλήθος αποφάσεων για μετάβαση ασφαλισμένων για νοσηλεία στο εξωτερικό, υπογράφει ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ Σωτήρης Μπερσίμης.

Δευτέρα, 14 Αυγούστου 2017

Καλά τα μπάνια...αλλά

"Kαλά τα μπάνια...αλλά έχετε το νου σας και στις ανακοινώσεις του ΕΟΠΥΥ’’, λένε οι διοικήσεις Συνδέσμων προς τα μέλη τους, επισημαίνοντας ότι διαφορετικά θα βρεθούν απροετοίμαστοι μπροστά σε τετελεσμένα γεγονότα.

Παρασκευή, 11 Αυγούστου 2017

Mήπως έχει εκδοθεί;

Αν δεν με απατά η μνήμη μου, από τον Ιανουάριο του 2017 η Επιτροπή Ανταγωνισμού ερευνά αυτεπάγγελτα, τον κλάδο των υλικών και σκευασμάτων σχετικών με τις παθήσεις των νεφρών, για ενδεχόμενη παράβαση των άρθρων 1 και 2 του Ν.