Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

Ιδρύεται γενικό νοσοκομείο στην Κάρπαθο

Ιδρύεται, λέει, Γενικό Νοσοκομείο, ως Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου με έδρα το Δήμο Καρπάθου της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, υπαγόμενο στις διατάξεις του ν.

Παρασκευή, 28 Ιουλίου 2017

‘Ερχεται...αλλά πώς έρχεται;

Μετά από επικοινωνία που είχε η Διοίκηση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων (ΠΑΣΙΔΙΚ) με την Διοίκηση του Ε.

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017

Έφτασαν οι παροχές!

Να και οι παροχές!... έφτασαν! Ο χρόνος υπηρεσίας των επικουρικών γιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, σύμφωνα με τις διατάξεις της παραγ.

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

Τροπολογία για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Εντός των ημερών, λέει, ετοιμάζεται να κατατεθεί τροπολογία για τη συνέχιση του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για τα επόμενα 2 χρόνια.

Τετάρτη, 26 Ιουλίου 2017

ΠΦΣ: Λευκός καπνός ακόμη και σήμερα

Πληροφορίες λένε ότι οι διεργασίες στα ενδότερα του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου έχουν κτυπήσει κόκκινο και μπορεί να βγει ακόμη και λευκός καπνός σήμερα.

Τρίτη, 25 Ιουλίου 2017

Υπάρχουν εξαιρέσεις;

Μερικά πράγματα είναι ανεξήγητα και ως τέτοια σε οδηγούν, θέλοντας και μη, σε δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Και να σας εξηγήσω: Στο Νομοσχέδιο για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας, και συγκεκριμένα στο άρθρο 65, καθορίζεται η σύνθεση του 11μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ.

Δευτέρα, 24 Ιουλίου 2017

‘Aλλαξε ο Μανωλιός…

Ήταν να κλείσει...τουλάχιστον αυτό είχε ειπωθεί, αλλά στη διαδρομή, όπως ακούγεται, απέκτησε λόγο και υπόσταση και μάλιστα λέει θα κάνει και πολύ σοβαρό έργο.

Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017

Καλά νέα εν όψει

Τέτοιες εποχές ...αυτά τα νέα φέρνουν ένα μειδίαμα, πώς να το κάνουμε; Ακούστηκε λοιπόν ότι το προσεχές διάστημα αναμένεται να προκηρυχθούν θέσεις επικουρικών ιατρών με 3ετή θητεία, για το Νοσοκομείο της Κέρκυρας, στο οποίο υπάρχουν αρκετές κενές θέσεις.

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017

Μήνυμα ανθρωπιάς

Σε μία ακόμη ενέργεια ανθρωπιάς προχώρησε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, αποτελώντας πραγματικά παράδειγμα προς μίμηση, σε μία εποχή που αισθάνεσαι ότι τα πάντα καταρρέουν.

Τετάρτη, 19 Ιουλίου 2017

Μήπως δεν συμφέρει;

Το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Αθηνών, όπως μαθαίνουμε, μη μπορώντας να ολοκληρώσει δύο συνοπτικούς διαγωνισμούς (ανοικτής διαδικασίας), και για λόγους κατεπείγουσας ανάγκης συνεχίζει με την ήδη εγκατεστημένη ανάδοχο εταιρεία την ανάθεση της παροχής υπηρεσιών Ασφάλειας των Κτιριακών Εγκαταστάσεων και του Περιβάλλοντος Χώρου του Νοσοκομείου για τέσσερις (4) μήνες.