Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Oι κλοπές δεν έχουν τέλος!

Όπως φαίνεται, οι κλοπές δεν έχουν τέλος! Από το Νοσοκομείο Ναυπλίου εκλάπη ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής που είχε χρεωθεί από το Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων, προκειμένου να καταγράφονται στοιχεία που αφορούν τον εν λόγω Φορέα.

Τρίτη, 18 Ιουλίου 2017

Τα γραπτά μένουν…

Τελεσίγραφο....κατά το ρητό ‘’μακριά και αγαπημένοι’’, στάλθηκε από παράγοντα του φαρμακευτικού κλάδου στον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ.

Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017

Με ρυθμούς χελώνας…

Τελικά, όλα πάνε με βηματισμό χελώνας ή ακόμα καλύτερα δεν προχωρά τίποτα! Μοιρολατρικό; δεν θα το έλεγα. Μάλλον προς τραγικό μου κάνει!Το ΓΝΝΘΑ Σωτηρία, λέει, προσπαθεί από το 2014 να πάρει επιχορήγηση από το Υπουργείο Υγείας, για την αγορά 9 αναπνευστήρων για τη λειτουργία των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας και Αυξημένης Φροντίδας.

Παρασκευή, 14 Ιουλίου 2017

Βούτυρο στο ψωμί…

Γκρίνια έχει ξεσπάσει στα ενδότερα του οργάνου που εκπροσωπεί τους ιατρικούς επισκέπτες, καθώς κάποιοι μιλούν για επιλεκτική αποστολή του ηλεκτρονικού μηνύματος με τις λεπτομέρειες για την άσκηση της ενδικοφανούς προσφυγής (προκειμένου να ασκηθεί πίεση για την κατάργηση της περιβόητης διάταξης για την φορολόγηση των εταιρικών αυτοκινήτων).

Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017

Σοκαριστικά στοιχεία για την παιδική παχυσαρκία

Αναμφίβολα, κάποια πράγματα είναι ανεξήγητα, ιδίως όταν ξέρεις ότι η χώρα βρίσκεται σε οικονομική κρίση. Σύμφωνα με τις τελευταίες μετρήσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τα τελευταία 15 χρόνια το ποσοστό των παχύσαρκων ενηλίκων στη χώρα αυξήθηκε κατά 30%.

Τετάρτη, 12 Ιουλίου 2017

Προσλήψεις από νοσοκομείο της Σαουδικής Αραβίας

Ένα από τα καλύτερα νοσοκομεία της Σαουδικής Αραβίας, όπως λέει και η αγγελία του, το King Saud Medical City – Riyadh ενδιαφέρεται να προσλάβει ιατρούς- και για αυτό το λόγο στελέχη του θα βρεθούν στην Αθήνα στις 22-23 Ιουλίου 2017.

Τρίτη, 11 Ιουλίου 2017

Άρχισαν οι παρατάσεις

Σιγά που θα πληρώνονταν η πλειονότητα των ληξιπρόθεσμων οφειλών μέχρι τα τέλη του 2017, όπως είχαν πει οι αρμόδιοι του ΕΟΠΥΥ σε κάποιους παρόχους.

Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2017

Πανελλαδική Συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας

Έκτακτη ανακοίνωση προς τα μέλη του έβγαλε το Σωματείο Επιτροπής Αγώνα Θριάσιου Νοσοκομείου, τονίζοντας ότι θα συμμετάσχει στην Πανελλαδική Συγκέντρωση στο Υπουργείο Υγείας την Τετάρτη 12 Ιουλίου στις 10 π.

Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2017

Είναι ο κανόνας...

Mπήκε, λέει, το νερό στο αυλάκι και μετά από επικοινωνία που είχε το ΔΣ του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιατρικών Διαγνωστικών Κέντρων με την Δ/νση Οικονομικών Υπηρεσιών του Ε.

Πέμπτη, 06 Ιουλίου 2017

Θέλω να γίνω χαλίφης στη θέση του χαλίφη

Πόσοι και πόσες φορές δεν έχουμε γελάσει με το καρτούν..τον Ιζνογκούντ που ήθελε να γίνει Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη; Αναμνήσεις που μου ήρθαν στο μυαλό.