Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017

Η ξαπλώστρα συμφέρει...

Τελικά, αν το καλοσκεφτείς, η ξαπλώστρα μαζί με την τηλεόραση σε κάποια νοσοκομεία συμφέρει…ιδίως αν συγκρίνεις τον τιμοκατάλογό τους με αυτόν που ισχύει σε πιο επώνυμες παραλίες ανά την Ελλάδα.

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017

Χορήγηση φαρμάκων νοσοκομειακής χρήσης σε ρευματοπαθείς

Oδηγίες για τη χορήγηση φαρμάκων νοσοκομειακής χρήσης σε ρευματοπαθείς έστειλε το Υπουργείο Υγείας, μήπως και μειωθεί κάπως η ταλαιπωρία των ασθενών.

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017

Μήπως είναι βορειοευρωπαίοι;

Παρατηρείται ότι πολλά νοσοκομεία, στις αρχές Ιουλίου προγραμματίζουν να αγοράσουν κλιματιστικά συστήματα. Οι διοικητές των νοσοκομείων είναι βορειοευρωπαίοι και δεν ξέρουν τις ζεστές εποχές στην Ελλάδα; Τέλος Ιουνίου εγκρίνουν προδιαγραφές για να προχωρήσουν σε διαγωνισμούς.

Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2017

Tour στην ελληνική αγορά

Tour στην ελληνική αγορά για ενημέρωση, ξεκίνησε από τη Δευτέρα κλιμάκιο του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου. Όπως μαθαίνουμε, σήμερα το κλιμάκιο βρίσκεται στην Αθήνα, ενώ ήδη έχει επισκεφτεί τη Θεσσαλονίκη, τα Χανιά, τη Λάρισα, το Βόλο, το Ηράκλειο και έπεται η Πάτρα, η Ρόδος, η Κέρκυρα, η Καλαμάτα και τα Ιωάννινα.

Τρίτη, 04 Ιουλίου 2017

Προς νομοθετική ρύθμιση διαγραφής χρεών περίπου 28 εκατομμυρίων ευρώ

Σε νομοθετική ρύθμιση με την οποία διαγράφονται χρέη περίπου 28 εκατομμυρίων ευρώ , ενώ έχουν μείνει άλλα 150 κλειδωμένα, παγωμένα, ουσιαστικά ως μη υπάρχοντα στο χώρο των νοσοκομείων ή των άλλων συστημάτων υγείας, σχεδιάζει να προχωρήσει το υπουργείο υγείας.

Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2017

Τα έχουν ''πολλά και μαζεμένα''

Πολλά και μαζεμένα τα έχουν οι νοσηλευτές για θεσμικό τους όργανο, το οποίο και πληρώνουν, καταγγέλλοντας ότι δεν κάνει τίποτα να φρενάρει την ασυδοσία και την εκμετάλλευση κάποιων επιχειρηματιών του χώρου.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Τσίπρας υπέρ Πολάκη

“Εμείς οι αστοιχείωτοι καταφέρνουμε και ξεπερνάμε πολλές φορές, ακόμα και θεσμικά εμπόδια, αυτών που έχουν ιδιαίτερη στοιχείωση και να μας στήνουν τέτοια εμπόδια, θα τα ξεπερνάμε”.

Παρασκευή, 30 Ιουνίου 2017

Μητρική γλώσσα τα αγγλικά;

Η επίσημη γλώσσα επικοινωνίας στην 1η ΥΠΕ και γενικά η μητρική γλώσσα των πολιτών που επισκέπτονται τα ΠΕΔΥ είναι τα αγγλικά.

Πέμπτη, 29 Ιουνίου 2017

Αβέβαιο το μέλλον

Όταν καίγεται το σπίτι του διπλανού σου, η πιθανότητα να καεί και το δικό σου είναι μεγάλη...Και να σας εξηγήσω τι εννοώ.

Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2017

Πολλά τα προβλήματα…

Κατά το γνωστό λαϊκό ρητό ‘’φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά’’… ματαιώθηκε τελικώς η προγραμματισμένη συνεδρίαση του ΔΣ της UEHP και η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, λόγω του πολύ πρόσφατου τρομοκρατικού χτυπήματος στο κέντρο των Βρυξελλών.