Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 27 Ιουνίου 2017

Οικονομική στήριξη σε ιατρικούς επισκέπτες που θα προσφύγουν δικαστικά

Οικονομική στήριξη,.... σε όσους ιατρικούς επισκέπτες αποφασίσουν να προσφύγουν (δικαστικά) ως φυσικά πρόσωπα κατά της υπουργικής απόφασης για την φορολόγηση των εταιρικών αυτοκινήτων θα προσφέρουν οι τοπικοί Σύλλογοι, σύμφωνα και με σχετική απόφαση που πήρε η Ομοσπονδία.

Δευτέρα, 26 Ιουνίου 2017

Ανεβαίνει ο υδράργυρος...

Ανεβαίνει ο υδράργυρος της θερμοκρασίας, ανεβαίνει και η θερμοκρασία στη σχέση φαρμακοβιομηχανίας με φαρμακαποθήκες. Εκπρόσωποι φαρμακαποθηκών σκέφτονται ακόμα και το μποϊκοτάζ κατά της συγκεκριμένης βιομηχανίας που φημολογείται ότι σχεδιάζει περίεργες τακτικές τοποθέτησης των σκευασμάτων της στην αγορά.

Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2017

Το ταξίδι του μαστογράφου

Τελικά δεν έχει τόση σημασία η Ιθάκη...αλλά το ταξίδι προς αυτήν. Και αναφέρομαι στο ανυπολόγιστης αξίας ταξίδι που κάνει ο Κινητός μαστογράφος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2017

Ο ΕΦΚΑ αναλαμβάνει την πληρωμή

Ορίστε: δεν είναι όλα μαύρα και άραχνα! υπάρχουν και κάποια καλά νέα, πώς να το κάνουμε; Μάθαμε λοιπόν, ακούτε κλινικάρχες, ότι αναφορικά με τα όποια ληξιπρόθεσμα που υπάρχουν έως 31-12-11, αν δεν έχουν πληρωθεί μέχρι 15/7/2017 αναλαμβάνει την πληρωμή τους ο Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης (ΕΦΚΑ).

Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2017

'Ενα καλύπτουν ...δέκα ξεφυτρώνουν

Σε σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες εξελίσσονται τα χρέη που κάθε πάροχος έχει επωμιστεί...και τα οποία όπως λένε κάποιοι εκπρόσωποι, ένα καλύπτουν .

Τρίτη, 20 Ιουνίου 2017

Καταγγέλουν διάταξη για φορολόγηση εταιρικών αυτοκινήτων

Eπιστολή μαθαίνουμε ότι έστειλε ο ΣΦΕΕ στο Υπουργείο Οικονομικών και συγκεκριμένα στην αρμόδια υφυπουργό που χειρίζεται το θέμα της φορολόγησης των εταιρικών αυτοκινήτων.

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017

Πού' ναι πού' ναι το δαχτυλίδι

Τίποτα! τελικά λίγο πολύ οι περισσότεροι και κυρίως αυτοί που έχουν ευθύνες ζητάνε αποδιοπομπαίους τράγους για να κρύψουν ευθύνες και συμφέροντα.

Παρασκευή, 16 Ιουνίου 2017

Καριέρα στην Ιρλανδία

Έλληνες γιατρούς ζητούν στην Ιρλανδία και μάλιστα σύμφωνα με την σχετική αγγελία που κυκλοφορεί, το ενδιαφέρον είναι για Ειδικευμένους Ιατρούς (σε Δημόσια Νοσοκομεία) στις εξής ειδικότητες: Αναισθησιολόγοι, Παιδίατροι, Παθολόγοι, Γυναικολόγοι, Γενικοί Ιατροί και Ιατροί για τα τμήματα των Επειγόντων.

Πέμπτη, 15 Ιουνίου 2017

Νέα σκευάσματα για την παχυσαρκία

Είναι γνωστό ότι το πρόβλημα της παχυσαρκίας στην Ελλάδα έχει πάρει επικίνδυνες διαστάσεις τα τελευταία χρόνια, ενώ στην παιδική παχυσαρκία, σύμφωνα με τα πιο πρόσφατα στοιχεία, καταλαμβάνουμε παγκόσμια πρωτιά.

Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2017

Μολύβι και χαρτί

Μπορεί για κάποιους η λύση να είναι εμφανής…για άλλους όμως δεν είναι! Τι να κάνουμε τώρα;Και ρωτάνε κάποιοι πάροχοι υγείας: ‘’γιατί οι αρμόδιοι -βλέπε ΕΟΠΥΥ- κάνουν κρατήσεις για το clawback του 2016, για το οποίο μάλιστα έχουν κόψει και τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους, όταν μας χρωστoύν χρήματα από το 2011; Μήπως- συνεχίζουν οι ίδιοι- να έκαναν έναν συμψηφισμό των οφειλών, γιατί έτσι όπως είναι σήμερα η κατάσταση κανείς δεν ξέρει τι οφείλει από τη μία και τι είναι να πάρει από το κράτος από την άλλη;’’Ένα δίκιο το έχουν πάντως οι πάροχοι.