Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 22 Μαΐου 2017

Έλληνες γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στη Μέση Ανατολή

Είναι γνωστό ότι οι Έλληνες γιατροί καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό που έχει φύγει στο εξωτερικό αναζητώντας ένα καλύτερο επαγγελματικό μέλλον ανέρχονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες.

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Άδεια λειτουργίας σε Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης

Το ΙΑΚΕΝΤΡΟ είναι πλέον κάτοχος άδειας από την Εθνική Αρχή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής.Mετά από έλεγχο που διεξήχθη από την Εθνική Αρχή Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, του χορηγήθηκε, όπως μάθαμε, η άδεια λειτουργίας ως Τράπεζα Κρυοσυντήρησης Γενετικού Υλικού, καθώς και λειτουργίας ως Κέντρο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης.

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Στο επίκεντρο τα εταιρικά αυτοκίνητα

Ο Σύνδεσμος Εισαγωγέων Αυτοκινήτων φημολογείται ότι έστειλε επιστολή στο Υπουργείο Οικονομικών σχετικά με την φορολόγηση των εταιρικών αυτοκινήτων, θεωρώντας ότι μία τέτοια επιβάρυνση θα πάει ακόμα πιο πίσω την αγορά των οχημάτων, που τα τελευταία χρόνια διανύει μια παρατεταμένη περίοδο ύφεσης.

Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017

Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα...

Μια παροιμία λέει ότι αν καίγεται το σπίτι του γείτονα περίμενε να καεί και το δικό σου.Στη γειτονική μας Ιταλία λέει (αλλά σχεδόν και σε όλη την Ευρώπη), υπάρχει επιδημία ιλαράς, με σχεδόν 2.

Πέμπτη, 18 Μαΐου 2017

Άραγε πότε θα ολοκληρωθεί η αγορά...

Όταν ακούω για διαγωνισμούς του Δημοσίου, πραγματικά δεν ξέρω τι να αισθανθώ....Να χαρώ ή απλά να μην δώσω σημασία.Υπογράφηκε στις 11.

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017

Πάνε και έρχονται...

Πάνε και έρχονται τα υλικά στα δημόσια νοσοκομεία... Στο ΓΝΑ "Ιπποκράτειο", λέει, σύμφωνα με την απόφαση του ΔΣ εγκρίθηκαν τα αιτήματα για απ' ευθείας προμήθειες τον μήνα Απρίλιο, υλικών συνολικής δαπάνης 1.

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του

Σήμερα το πρωί, όπως μαθαίνουμε, ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου, κ. Κωνσταντίνος Λουράντος θα παρουσιάσει στην Ολομέλεια της Βουλής τις θέσεις του κλάδου για το 4ο μνημόνιο.

Τρίτη, 16 Μαΐου 2017

Τι γίνεται με τη φύλαξη του νοσοκομείου “Άγιος Σάββας;

Πόσα χρήματα πληρώνει η διοίκηση του "Αγίου Σάββα" για τις υπηρεσίες φύλαξης του νοσοκομείου; Το νοσοκομείο έχει υπογράψει ατομικές συμβάσεις παροχής υπηρεσιών φύλαξης- και μάλιστα στις 28.

Δευτέρα, 15 Μαΐου 2017

Διαθέσιμο και στη χώρα μας το 9δύναμο εμβόλιο κατά του HPV

Mπορεί να ακούγονται πολλά άσχημα για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως όταν ο χειρισμός τους είναι σωστός μπορεί πραγματικά να αποτελέσουν ένα ασφαλές μέσο ενημέρωσης.

Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017

Ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια

Σαν πολλές εταιρείες διαχείρισης και παρακολούθησης ασθενών δεν έχουν εμφανιστεί το τελευταίο διάστημα; Αλλά και γιατί όχι; και βέβαια όλοι οι εργαζόμενοι ψάχνονται για ένα καλύτερο μέλλον.