Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 06 Απριλίου 2017

Υπάρχουν και αυτές!

Και όμως! υπάρχουν και οι κλινικές για τις οποίες ακούγονται τα καλύτερα. Οτι δηλαδή υπάρχει μεν πολλή δουλειά, καθώς έρχονται συνεχώς νέοι πελάτες, αλλά το εργασιακό περιβάλλον είναι καλό και εξίσου βασικό ότι οι ιδιοκτήτες πληρώνουν και τα "σωστά χρήματα" και στην ώρα τους.

Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017

Βηματισμός χελώνας

Τελικά όλα κάποια στιγμή βρίσκουν το βηματισμό τους...ακόμη και αν αυτός είναι της χελώνας! Ενημερώθηκαν οι κλινικάρχες (οι ιδιώτες) ότι η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε την παράταση της προθεσμίας υποβολής των συγκεντρωτικών καταστάσεων προμηθευτών-πελατών, έτους 2016, μέχρι και τη Μεγάλη Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017.

Τετάρτη, 05 Απριλίου 2017

Η κατάθλιψη εξελίχτηκε στη μεγαλύτερη αιτία ανικανότητας παγκοσμίως

Το οικονομικό της κόστος είναι αυξανόμενο και το χάσμα ανάμεσα σε όσους δέχονται και δεν δέχονται θεραπεία είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που θα όφειλε να είναι.

Τρίτη, 04 Απριλίου 2017

Πρόσβαση στον ιατρικό φάκελο

Ασθενής λέει με ψυχιατρική διαταραχή ζήτησε τη διαμεσολάβηση του Συνηγόρου του Πολίτη διαμαρτυρόμενος για τη μη χορήγηση του ιατρικού του φακέλου από ψυχιατρική κλινική δημόσιου νοσοκομείου που νοσηλεύτηκε, με την αιτιολογία ότι αυτό επιβάλλεται από το θεραπευτικό σκοπό.

Δευτέρα, 03 Απριλίου 2017

Γκρίνια σε διαγνωστικό

Αλλο η εξωτερική εικόνα και άλλο να το βιώνεις. Μεγάλη γκρίνια έχει ξεσπάσει ανάμεσα στο προσωπικό που απασχολείται σε γνωστό διαγνωστικό κέντρο, με αρκετά υποκαταστήματα καθώς οι συνθήκες εργασίας όπως λέγεται είναι πολύ άσχημες και τα χρήματα που πληρώνει ψίχουλα.

Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017

Η αλήθεια μπορεί να πονάει αλλά πρέπει και να λέγεται...

Και πολλοί φωνάζουν για το κόστος των αξονικών ότι ο ΕΟΠΥΥ πληρώνει ψίχουλα, κάποιοι άλλοι όμως λένε και αυτά που πρέπει να ακουστούν.

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Ξεσηκώθηκαν οι ιδιοκτήτες των ιδιωτικών φαρμακαποθηκών

Μετά και τις τελευταίες δηλώσεις κάποιων φαρμακοποιών για τις ελλείψεις φαρμάκων, που αυξάνονται γεωμετρικά προκαλώντας μία απίστευτη ταλαιπωρία και αναμονή στους ασθενείς, βάζοντας σε κίνδυνο την ζωή τους.

Τετάρτη, 29 Μαρτίου 2017

Με κάτι τέτοια έρχονται οι ρετσινιές!

Δεν ξέρω αν αληθεύειΑν ισχύει όμως, και εμένα μου προκάλεσε εντύπωση, που δεν είμαι και του επιστημονικού ιατρικού χώρου.

Τρίτη, 28 Μαρτίου 2017

Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας θα μας πλακώσει

Πραγματικά ακούς κάποια νούμερα και σου φαίνονται εξωπραγματικά, αλλά δεν είναι καθώς ανακοινώθηκαν τις προάλλες από το FDA (Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων).

Δευτέρα, 27 Μαρτίου 2017

Για να ηρεμήσει τα πνεύματα

Κοντοζυγώνει το μεγαλύτερο συνέδριο του φαρμακευτικού κλάδου το Hellas Pharm που θα διεξαχθεί το επόμενο Σαββατοκύριακo .