Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017

Αφίξεις προβλέπονται το προσεχές διάστημα

Η Εταιρία Persuaders RH Consulting υπεύθυνη για την παροχή υπηρεσιών ανθρώπινου δυναμικού, η οποία εξειδικεύεται στην πρόσληψη ιατρών στην Γαλλία, θα παρευρεθεί στην Αθήνα! Θα πραγματοποιήσει μια ημερίδα με θέμα το ιατρικό γαλλικό σύστημα υγείας και θα παρουσιάσει τις προσφερόμενες θέσεις εργασίας.

Πέμπτη, 23 Μαρτίου 2017

Διοικητικές ανακατατάξεις

Διοικητικές ανακατατάξεις ακούγονται στη Φαμάρ. Μάλιστα την προηγούμενη εβδομάδα που έπρεπε στέλεχος της διοίκησης -νόμιμος εκπρόσωπος- να υπογράψει κάποιες τροποποιητικές κινήσεις στο Υπουργείο Εργασίας διαπιστώθηκε ότι αυτό δεν μπορούσε να γίνει καθώς το αρμόδιο -έως τότε- στέλεχος είχε παραιτηθεί και η θέση ήταν κενή.

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Ανεβαίνουν τα μεγέθη

Σταθερά μειούμενη ακούγεται ότι είναι πλέον η πριμοδότηση του Ερρίκος Ντυνάν από τον όμιλο της Τράπεζας Πειραιώς, επιβεβαιώνοντας ότι η κλινική ανεβαίνει από πλευράς θεμελιωδών μεγεθών.

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Πλησιάζει η ώρα και πολλοί το περιμένουν...

Ο λόγος για το Athens Science Festival 2017 το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων,στο οποίο σημαντική θα είναι η παρουσία του Εργαστηρίου Φαρμακευτικής Νανοτεχνολογίας (ΕΚΠΑ) πλησιάζει.

Τρίτη, 21 Μαρτίου 2017

Στη χώρα μας οι ασθενείς με μεταστατικό καρκίνο του μαστού φτάνουν τις 6.000

Οι γυναίκες αυτές χρειάζονται τη βοήθεια ιατρών, οικείων, φίλων, αλλά και συλλόγων εθελοντών για να αντιμετωπίσουν καταστάσεις και προβλήματα που προκύπτουν καθημερινά, εξαιτίας της ασθένειας.

Δευτέρα, 20 Μαρτίου 2017

Επαφές για συνεργασίες στον ιατρικό τουρισμό

Eπαφές τετ α τετ μαθαίνουμε ότι διοργανώνονται τον Απρίλιο και τον Μάιο στην Jeddah, στο Abu Dhabi και στο Lebanon και ήδη η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών έχει ενημερώσει τα μέλη της για τις επικείμενες επιχειρηματικές συναντήσεις, καθώς μπορεί να προκύψουν ενδιαφέρουσες συνεργασίες και στο επίπεδο του ιατρικού τουρισμού.

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Αυξάνονται οι παράνομες αποκλειστικές νοσοκόμες

Οι παράνομες αποκλειστικές λέει αυξάνουν και πληθαίνουν και κανείς δεν κάνει τίποτα και οι νόμιμοι ψάχνονται να δουν πως θα αντιμετωπίσουν το φαινόμενο, καθώς όπως ισχυρίζονται ότι οι αρμόδιοι σφυρίζουν αδιάφοραΆραγε, οι εδώ -οι του υπουργείου δηλαδή- γιατί δεν το κάνουν όπως στην Αγγλία.

Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Νέο παράρτημα απέκτησε η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία

Αυτή τη φορά στην Αιτωλοακαρνανία (Μεσολόγγι). Ήδη έχει μία πρώτη συνάντηση και παράλληλα ενημέρωση του κοινού για το κάπνισμα και τον καρκίνο του μαστού.

Πέμπτη, 16 Μαρτίου 2017

Άλλα κόλπα!

Η κρίση όχι μόνο ανέδειξε "καλά κρυμμένα" προβλήματα, αλλά δημιούργησε και πολλά ακόμα. Το θέμα είναι ότι και στην πριν κατάσταση και στη νυν βασιλεύει η παρανομία.

Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Ξεκίνησε την λειτουργία του το portal του EMVO

Ξεκίνησε και επίσημα το portal του EMVO (European Medicines Verification Organisation) - έφυγε προ ημερών και σχετική επιστολή από τον ΣΦΕΕ προς τους Γενικούς Διευθυντές των εδώ φαρμακοβιομηχανιών - που είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός στο Βέλγιο και σε αυτόν συμμετέχουν όλα τα εμπλεκόμενα μέρη γύρω από το φάρμακο σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.