Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 14 Μαρτίου 2017

Φωτογραφίζουν αναδόχους

Δίνουν και παίρνουν οι "φωτογραφικοί" διαγωνισμοί. Νοσοκομείο προς τα Βόρεια της Ελλάδος ζητάει να αγοράσει εκτυπωτικό χαρτί Α4, 1500 πακέτα των 500 φύλλων δηλαδή 750,000 φύλλα, αλλά με προδιαγραφές που ούτε η NASA για τον διαστημικό σταθμό δεν απαιτεί.

Δευτέρα, 13 Μαρτίου 2017

Να μια ωραία ενέργεια που πραγματικά αξίζει να αναφερθεί κάποιος σε αυτή

Η Ένωση Ελευθεροεπαγγελματιών Παιδιάτρων Αττικής αποφάσισε λέει να δημιουργήσει ιστολόγιο που θα ενημερώνει τους γονείς για θέματα πρόληψης στα παιδιά.

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

1 ,9 εκατ. για τις στολές!

Το πάλευαν καιρό και τελικά τα κατάφεραν οι διασώστες του ΕΚΑΒ να πάρουν το επίδομα στολής... Η απόφαση -από το Εθνικό Κέντρο Αμεσης Βοήθειας - λέει τα εξής: Εγκρίνουµε τη δέσµευση πίστωσης συνολικού ύψους ένα εκατοµµύριο εννιακόσιες χιλιάδες Ευρώ (1.

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Απελευθέρωση ζητούν οι ακτινολόγοι

Αραγε το προεδρείο της Ελληνικής Ακτινολογικής Εταιρείας θα εισακούσει το αίτημα πολλών ακτινολόγων περί πλήρους απελευθέρωσης του επαγγέλματος τρίζοντας αναλόγως τα δόντια στην νέα Επιτροπή Αδειοδότησης Εργαστηρίων Ιοντιζουσών Ακτινοβολιών.

Παρασκευή, 10 Μαρτίου 2017

Δημοσιοποίηση δωρεών στον ΣΦΕΕ

Μέχρι 31 Μαρτίου, σύμφωνα και με επιστολή που έφυγε σήμερα προς όλους τους γενικούς διευθυντές των εταιρειών, θα πρέπει όλες οι φαρμακοβιομηχανίες να έχουν καταχωρήσει στην ειδική πλατφόρμα του ΣΦΕΕ -κοινώς να δημοσιοποιήσουν- όλες τις δωρεές, τις εκπαιδευτικές ή ερευνητικές επιχορηγήσεις και παροχές που έχουν κάνει το 2016.

Πέμπτη, 09 Μαρτίου 2017

Απολύσεις προσωπικού

Το πιο ισχυρό όπλο που έχουν στα χέρια τους οι ιατρικοί επισκέπτες και συγκεκριμένα την δημοσιοποίηση των ονομάτων όλων -χωρίς καμία εξαίρεση- των εταιρειών που προχωρούν σε απολύσεις προσωπικού σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο άμεσο μέλλον η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιατρικών Επισκεπτών.

Τετάρτη, 08 Μαρτίου 2017

Ευχές για την εκλογή της κας Μιμής Μαρσέλλου

Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Κεντρικού Διοικητικού Συμβουλίου του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών, θέλουν να εκφράσουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στην Κυρία Μαρσέλλου Μιμή, η οποία εξελέγη Πρόεδρος στο Π.

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017

Μεγάλη ανησυχία επικρατεί στα ενδότερα φαρμακοβιομηχανίας

Για το τι μέλλει γενέσθαι καθώς το ένα στέλεχος μετά το άλλο αποχωρούν όχι σε άλλους τόπους αλλά σε ανταγωνίστριες εταιρείες.

Τρίτη, 07 Μαρτίου 2017

Επιστημονική Ημερίδα

Ο Σύλλογος Καρκινοπαθών - Εθελοντών - Φίλων - Ιατρών "Κ.Ε.Φ.Ι." Αθηνών, διοργανώνει Επιστημονική Ημερίδα, την επόμενη Τρίτη 14 Μαρτίου 2017 στην Λέσχη Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων, με είσοδο ελεύθερη για το κοινό.

Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017

Το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης στην Ελλάδα

Πρόσκληση από το Εμπορικό Επιμελητήριο της Σμύρνης δέχτηκε η Πανελλήνια Ένωση Ιδιωτικών Κλινικών. Το θέμα της πρόσκλησης αφορά τη παρουσίαση προϊόντων ιατροτεχνικού εξοπλισμού, υγειονομικού και παραφαρμακευτικού υλικού.