Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 06 Μαρτίου 2017

Το Bullying σταματάει εδώ!

Ενός κακού μύρια έπονται και η κρίση δεν έφερε μόνο ανεργία και ανέχεια αλλά και φαινόμενα όπως το bullying το οποίο μπορεί να υπήρχε στο παρελθόν όχι όμως στο εκρηκτικό σημείο που υπάρχει σήμερα.

Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017

Αριστεία Φαρμακευτικής αγοράς

Ο Φαρμακευτικός Σύλλογος Αττικής διοργανώνει το φαρμακευτικό συνέδριο - έκθεση Hellas PHARM, στις 1 και 2 Απριλίου 2017, στο HELEXPO MAROUSSI.

Παρασκευή, 03 Μαρτίου 2017

Το εξηγούν οι πάροχοι υγείας με στοιχεία...ποιοι το καταλαβαίνουν είναι το θέμα

Ο λόγος για την ψηφιακή μαστογραφία και την τιμή αποζημίωσης που θεωρείται εξαιρετικά χαμηλή στα 35 ευρώ.Δεδομένου ότι το σύστημα κοστίζει περί τις 200.

Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017

Τι μπορεί να σου κάνουν οι μπαταρίες;

Καλά το τι έχει γίνει με τα αναλώσιμα και συγκεκριμένα την αντλία ινσουλίνης δεν λέγεται. Είναι γνωστό ότι οι εν λόγω αντλίες.

Πέμπτη, 02 Μαρτίου 2017

Τα καλά νέα κυκλοφορούν γρήγορα και αν αυτά είναι πρωτομηνιά, ακόμη καλύτερα!

Χθες λοιπόν...ενημερώθηκαν τα μέλη της ΠΟΣΙΠΥ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Πρωτοβάθμιας Περίθαλψης) ότι ο ΕΟΠΥΥ προωθεί την πληρωμή Οκτωβρίου.

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017

Νέα διαγνωστικά κέντρα εκτός Αθηνών

Ακούγεται ότι ετοιμάζει ο όμιλος Βιοιατρικής ακολουθώντας τα βήματα της περυσινής ανάπτυξης. Θυμίζουμε ότι πέρυσι έθεσε σε λειτουργία πέντε νέα κέντρα στο Μενίδι, τη Νέα Σμύρνη, τον Άγιο Στέφανο, την Πεύκη και τα Μελίσσια.

Τετάρτη, 01 Μαρτίου 2017

Η υγεία ανήκει σε όλους δεν είναι ταξική

Γυναικείες φυλακές Ελαιώνα Θήβας. Επίσκεψη της κινητής μονάδας μαστογράφου. Οι φυλακισμένες δεν πρέπει να στερηθούν το δικαίωμα της φροντίδας.

Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

Οι δίκες ανάμεσα σε κλινικάρχες και εργαζόμενους πάνε και έρχονται...

Συνάντηση ακούγεται ότι θα ζητήσουν οι εργαζόμενοι της κλινικής Νέον Αθήναιον στο Παγκράτι που έκλεισε με τον γενικό γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας κ.

Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Λένε ότι πλέον η λύση είναι μια

Τα έχουν πάρει στο κρανίο οι φαρμακοβιομηχανίες με τα προγραμματιζόμενα νέα μέτρα της κυβέρνησης.....και πολλοί πλέον λένε ότι η λύση είναι μια.

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Απρόοπτη συνάντηση

Με τον ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιαννη είχε ο πρόεδρος του ΠΦΣ Κων. Λουραντος και ο ταμίας Ηλίας Χαλιγιαννης ταξιδεύοντας προς Βρυξέλλες.