Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 23 Φεβρουαρίου 2017

Σοκ προκαλούν τα ποσοστά εκτρώσεων στην Ελλάδα

Σοκ προκαλούν και μόνο τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν σε ιατρικό συνέδριο για το σύνολο των εκτρώσεων στην Ελλάδα που εκτιμώνται για το 2016 από 160.

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Διευκόλυνση της μετακίνησης των εργαζομένων

Η εφαρμογή της Ευρωπαϊκής οδηγίας 36/2005 περί διευκόλυνσης της μετακίνησης των εργαζομένων μεταξύ χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης συζητήθηκε σε προγραμματισμένη συνάντηση εκπροσώπων του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών και των τμημάτων Φυσικοθεραπείας των Τ.

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Δημοσίευμα σε γερμανική εφημερίδα....αναφέρει

Ότι οι σοκαριστικές εικόνες στα πακέτα τσιγάρων δεν οδήγησαν τους καπνιστές στο να "κόψουν" το τσιγάρο. Η πτώση του ποσοστού των καπνιστών και του αριθμού των τσιγάρων που καπνίζονται κάθε ημέρα συνεχίζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια.

Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2017

Όλα πρέπει να λυθούν

Έχει ξεκινήσει από το πρωί συνάντηση με την συμμετοχή των υπηρεσιών του ΕΟΠΥΥ, της Intrasoft, του συλλόγου των φαρμακοποιών και όλων των στελεχών που εμπλέκονται στην δημιουργία της νέας πύλης για τα αναλώσιμα.

Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2017

Ψάχνονται οι άνεργοι νοσηλευτές...

Για να δουν τι θα κάνουν με το επαγγελματικό τους μέλλον, καθώς από την πλευρά της Πολιτείας δεν βλέπουν φως...Πάνε και έρχονται οι αγγελίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Συνάντηση εκπροσώπου ΣΕΒ με τον κύριο Σαραφιανό

Συνάντηση με εκπρόσωπο του Συνδέσμου επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ) είχε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών κ.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Αντικαπνιστικά σεμινάρια από την Αντικαρκινική Εταιρεία

Έτοιμα να ξεκινήσουν είναι τα αντικαπνιστικά σεμινάρια Λειτουργών Υγείας που διοργανώνει η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία για την αντιμετώπιση της μάστιγας του καπνίσματος.

Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2017

Και για διαβήτη και για καρδιαγγειακά

Εγκρίθηκε λέει από την ΕΕ αντιδιαβητικό φάρμακο για διαβήτη Τύπου 2 που μειώνει τα καρδιαγγειακά! Σημαντικό θέμα και κανένας δεν το αμφισβητεί, καθώς τα καρδιαγγειακά νοσήματα είναι ο πρωταρχική αιτία θανάτου στα διαβητικά άτομα.

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Βρέθηκε τελικώς λύση με τα φαρμακεία των Ιδιωτικών Κλινικών...

Μετά το κακό χαμό για τις πόσες κλίνες πρέπει τελικά να έχει μία ιδιωτική κλινική προκειμένου να διαθέτει φαρμακείο...

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Οπου λαλούν πολλά κοκόρια αργεί να ξημερώσει ..λένε και επιβεβαιώνω εγώ

Τελευταίως είχαμε μία αποκλειστικότητα σχετικά με την τιμολόγηση φαρμάκων, όπου αλλάζει ο τρόπος πια για τη συνολική διαδικασία και πλέον δεν θα λαμβάνονται υπόψη οι τρεις φθηνότερες χώρες αλλά έξι κράτη! Ως εδώ καλά.