Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Τα πράγματα είναι απλά.. Μήπως για αυτό γίνονται και δύσκολα;

Τα Ιατροτεχνολογικά Προϊόντα λοιπόν θα αποζημιωθούν κανονικά για τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο του 2017. Ομως, από 1/3/2017 θα αποζημιώνονται μόνο όσα υλικά έχουν εγγραφεί στο ΕΚΑΠΤΥ και άρα θα βρίσκονται μέσα στην πλατφόρμα του νέου e-dapy .

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Κάλεσμα ΠΦΣ στους επαγγελματίες από το εργατοασφαλιστικό και νομικό χώρο για ενημέρωση

Την ερχόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 23 Φεβρουαρίου, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος έχει καλέσει επαγγελματίες από τον εργατοασφαλιστικό και νομικό χώρο για να ενημερώσουν αλλά και να απαντήσουν στα ερωτήματα των φαρμακοποιών σχετικά με τις εξελίξεις που υπάρχουν στον χώρο τους και αλλάζουν άρδην την εικόνα του κλάδου.

Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2017

Αν η πέτρα κυλά...δεν χορταριάζει...Ασχετο...αλλά και σχετικό με το νέο που έμαθα...

Μετά την επικοινωνία του αντιπροέδρου του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου κ. Ανδρέα Σοφιανόπουλου με τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ κ.

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Μπλόκο από 20 ΠΦΥ σε ιατρικούς επισκέπτες

Πάνω από 20 μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (ΠΦΥ) σε όλη την χώρα...μαθαίνουμε ότι βγάζουν κόκκινη κάρτα στους ιατρικούς επισκέπτες που θέλουν να τις επισκεφτούν προκειμένου να συναντηθούν με τους ιατρούς που απασχολούνται σε αυτές.

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Οι κρατήσεις... των κρατήσεων..... και οι φυσικοθεραπευτές είναι στα κάγκελα

Μολονότι έχει δοθεί εντολή στις τοπικές ΠΕ.ΔΙ να εκκαθαρίσουν τον 12ο του 2011 του ΟΠΑΔ, μάλλον όπως ακούγεται θα παρακρατηθούν και φόροι υπέρ τρίτων 3,072%.

Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017

Επίσκεψη στην Ελληνική Εταιρεία Ατομικής Ενέργειας

πραγματοποίησε ο κ. Gerassimos Thomas, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Γενικής Διεύθυνσης Ενέργειας της ΕΕ. Κατά τη συνάντηση στην ΕΕΑΕ συζητήθηκαν θέματα αναφορικά με την ακτινοπροστασία και την πυρηνική ασφάλεια στη χώρα.

Δευτέρα, 13 Φεβρουαρίου 2017

Τελικά η κακή χρήση των φαρμάκων αναμφίβολα κοστίζει πανάκριβα στο κράτος

Βεβαίως το λάθος δεν είναι μόνο της Πολιτείας που όλο αυτό δεν το έχει υποστηρίξει - την ορθή χρήση φαρμάκων- αλλά και στον ίδιο τον ασθενή που δεν δίνει την απαιτούμενη προσοχή.

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Ελεύθερη συμμετοχή

Με ελεύθερη συμμετοχή πραγματοποιείται αύριο η 4η Ημερίδα Παιδοακτινολογίας με θέμα "Παιδοακτινολογία κατά συστήματα Ι"Η ημερίδα οργανώνεται από το Τμήμα Παιδιατρικής Ακτινολογίας του Μητέρα και θα πραγματοποιηθεί στο Συνεδριακό Κέντρο "Ν.

Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2017

Στους δρόμους ετοιμάζονται να κατέβουν τη Δευτέρα οι Ιατρικοί Επισκέπτες

Κήρυξαν στάση εργασίας από τις 13.00 μέχρι 16.00 μ.μ. Η συγκέντρωση θα γίνει μπροστά στο Υπουργείο Οικονομικών, όπου και θα διαμαρτυρηθούν για τη φορολόγηση των εταιρικών αυτοκινήτων, θεωρώντας ότι με αυτό το φοροεισπρακτικό μέτρο επιβαρύνεται ακόμη πιο πολύ το εισόδημά τους.

Πέμπτη, 09 Φεβρουαρίου 2017

Αν μειωνόταν ο αριθμός των καπνιστών!

Περίεργα πράγματα... έως και ανεξήγητα! Μολονότι τα οικονομικά δεδομένα της ελληνικής οικογένειας περιορίζονται σταθερά.