Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Μεγάλη ανταπόκριση του κοινού για συγκέντρωση βιβλίων και παιχνιδιών

Και καθώς πλησιάζουν οι γιορτές των Χριστουγέννων, οι ενέργειες αλληλεγγύης που πραγματικά έχουν τη δύναμη να απαλύνουν τον ανθρώπινο πόνο, αυξάνονται.

Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

ΠΦΣ: Πού θα εστιαστεί η ενημέρωση

Συνέντευξη τύπου έχει προγραμματίσει για την επόμενη εβδομάδα - τη Δευτέρα συγκεκριμένα- ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος, και όπως μαθαίνω.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

Aλλαγές στους κανόνες του παιχνιδιού

Το θέμα όλων των -πολυεθνικών- εμπλεκομένων με το φάρμακο είναι ένα! Πώς θα γράψουν κέρδη...κρατώντας χαμηλά τον πήχη των εξόδων.

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2016

3 Συνέδριο Ψυχικής Υγείας στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη

Ξεκινά σήμερα και ολοκληρώνεται στις 18 Δεκεμβρίου το 3 Συνέδριο Ψυχικής Υγείας στην Πρωτοβάθμια Περίθαλψη. Στα θέματα που θα αναλυθούν και αναμένεται να συγκεντρώσουν μεγάλο ενδιαφέρον, είναι ένα κλινικό Φροντιστήριο που θα πραγματοποιηθεί από την Ένωση Νοσηλευτών Ελλάδος και αφορά τη σχέση των εφήβων με το διαδίκτυο, καθώς και τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν από την ανεξέλεγκτη χρήση του.

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2016

Μια χαραμάδα αφήνει φως να μπει

Τελικά δεν είναι όλα μαύρα....πάντα θα υπάρχουν χαραμάδες που θα μπαίνει φως! Έμαθα ότι κάποιο ιδιωτικό κέντρο (που συνεργάζεται με γνωστό όμιλο από τον χώρο της υγείας) που βρίσκεται σε νησί που προσελκύει πολύ κόσμο ζητά Τεχνολόγο Ακτινολόγο για πλήρη απασχόληση με καλές αποδοχές και ΙΚΑ για Αξονικό, Κλασικό, Μαστογράφο και Οστική Πυκνότητα.

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Τα άκουσαν για τα καλά...

Πόσο εύκολο είναι να γίνει παρασκευαστήριο φαρμάκων; Τι να πω…δεν ξέρω! Πάντως, ακούστηκε ότι βρέθηκε ένα τέτοιο πέριξ του λεκανοπεδίου και χτύπησε συναγερμός στον ΕΟΦ.

Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

‘’Μαθήματα ζωής και ο μύθος του καρκίνου’’

Τα φυτοφάρμακα προστατεύουν την παραγωγή, αλλά μπορεί να είναι πολύ επικίνδυνα για όσους τα χρησιμοποιούν και για τους καταναλωτές.

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016

Ανατροπή κανόνων αγοράς

Κάτι μου λέει ότι σε λίγο θα βρέξει μηνύσεις κατά συγκεκριμένης πολυεθνικής, από φαρμακαποθήκες, διότι όπως έχουν διαμηνύσει και στους αρμοδίους του Υπουργείου, ανατρέπει τους κανόνες της αγοράς για ίδιο όφελος, προμηθεύοντας κατά βούληση και όχι με βάση τις ανάγκες που της δηλώνονται! Η φαρμακαποθήκη πάντως, που ''τα έχει πάρει περισσότερο''.

Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2016

Ημερίδα για τον HPV

Μια πολύ σημαντική ημερίδα, με πρωτοβουλία του ενιαίου παραρτήματος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας του Ν.Ι.Φ.Η.

Πέμπτη, 08 Δεκεμβρίου 2016

Ενδιαφέρον για νοσηλευτές από βρετανικό νοσοκομείο

Η κρίση μας έμαθε πολλά πράγματα...ένα από αυτά ότι το ιατρικό προσωπικό της Ελλάδος είναι περιζήτητο στο εξωτερικό. Tο δημόσιο νοσοκομείο Basildon and Thurrock University Hospitals NHS Foundation, στην περιοχή του Essex, ψάχνει για Νοσηλευτές Τ.