Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 18 Νοεμβρίου 2016

Έρχεται πληρωμή στους φυσικοθεραπευτές

Έρχεται, λέει, χρήμα για τους φυσικοθεραπευτές, καθώς σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν, μέχρι τα τέλη Νοέμβρη θα δοθεί εντολή οριστικοποίησης του Ιουλίου και μέχρι τις 15 Δεκεμβρίου, του Αυγούστου.

Πέμπτη, 17 Νοεμβρίου 2016

Εργολάβος ...φαρμακοποιός!

Θα μπορούσε ένας εργολάβος οικοδομών να γίνει και φαρμακοποιός; Βεβαίως και θα μπορούσε, αν κρίνω από την αίτηση που κατέθεσε ο εργολάβος ο οποίος ενδιαφέρεται λέει να λειτουργήσει αλυσίδα φαρμακείων.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Προϋποθέσεις, ενδείξεις και κριτήρια εφαρμογής της Ενδοπεριτοναϊκής Υπέρθερμης Χημειοθεραπείας

Επειδή οι αλήθειες πρέπει να λέγονται και να αναγνωρίζονται. Είμαστε το πρώτο κράτος της Ευρωπαϊκής Ένωσης που καθορίζει με ακρίβεια τις προϋποθέσεις, τις ενδείξεις και τα κριτήρια εφαρμογής της Ενδοπεριτοναϊκής Υπέρθερμης Χημειοθεραπείας (HIPEC).

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

Επιστημονική ημερίδα στην Πάτρα

Με αφορμή τη χθεσινή παγκόσμια ημέρα για τον Καρκίνο του Παγκρέατος, πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα σχετική επιστημονική Ημερίδα, την οποία διοργάνωσε ο όμιλος Εθελοντών Κατά του καρκίνου ‘’Αγκαλιάζω’’ του Ν.

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Η εγκύκλιος'' άναψε τα αίματα''

Όπως ήταν και το αναμενόμενο, η εγκύκλιος του Υπουργείου Υγείας για τους Ιατρικούς Επισκέπτες να επισκέπτονται μόνο μία φορά την εβδομάδα τις Μονάδες Υγείας, άναψε τα αίματα.

Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2016

Απάντηση που έλαβαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ

"Δεν πάμε ποτέ για δευτερογενείς μεταφορές σε Iδιωτικές Κλινικές- εξαίρεση τα γηροκομεία που δεν έχουν ασθενοφόρο. Παραλαβή και παράδοση περιστατικών ΜΟΝΟ στην είσοδο των ιδρυμάτων, εξαίρεση τα πολύ επείγοντα περιστατικά όπως ανακοπή, που πρέπει να ¨δουλευτούν¨ στο σημείο".

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

Το μπαλάκι σε άλλα χέρια

Έγινε, λέει μία συνάντηση την Παρασκευή...μεταξύ των αρμοδίων του Υπουργείου Υγείας και κάποιας φαρμακοβιομηχανίας, η οποία θέλει να αποσύρει σκευάσματά της από την αγορά, καθώς δεν βγαίνουν τα νούμερα !Μολονότι οι .

Δευτέρα, 14 Νοεμβρίου 2016

‘’2ο Αγώνας ζωής’’

Το Παράρτημα Αχαρνών και Φυλής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας συμμετέχει στον ‘’2ο Αγώνα ζωής’’ που διοργανώνει ο πολιτιστικός, εξωραϊστικός, περιβαλλοντικός σύλλογος Δροσούποοης, υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής και του ΝΠΔΔ «Πάρνηθα», την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2016, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Α.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Το τερπνόν μετά του ωφελίμου

Δεν λένε ‘’το τερπνόν μετά του ωφελίμου’’; Ε! Η Ελληνική Ενδοκρινολογική εταιρεία, επειδή φέτος γιορτάζει τα 30 της χρόνια εν λειτουργία, την ετήσια συνάντησή της θα την κάνει στα Βόρεια.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

2ο Πανθεσσαλικό Φαρμακευτικό Συνέδριο στη Λάρισα

Με τη συμμετοχή της Maria Pia Orrù, member of National Federfarma Council of Regions and president of Federfarma Cagliari, και της Aleksandra Salom, Association of Private Pharmacists in Serbia (SPAS), θα πραγματοποιηθεί το στρογγυλό τραπέζι για τον νέο ρόλο των φαρμακοποιών στην Ευρώπη, το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στις 19:30-21:00.