Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 17 Φεβρουαρίου 2016

Πού το θυμήθηκαν;

Mε τα ΜΗΣΥΦΑ στα σούπερ μάρκετ.... ξέθαψαν μέχρι και φάρμακο που ήταν κυρίαρχο προ 50 ετών στην κατηγορία των παυσίπονων και θέλουν να το επαναφέρουν στη λιανική.

Τρίτη, 16 Φεβρουαρίου 2016

Επίσχεση εργασίας από την ΠΟΣΙΠΥ

Εξουσιοδοτήσεις από όλα τα μέλη της ζήτησε η ΠΟΣΙΠY, προκειμένου από αυτή την Παρασκευή να προχωρήσουν σε επίσχεση εργασίας.

Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2016

Ανοίγει η πόρτα επιστροφής στο ΠΕΔΥ

Παραθυράκι επιστροφής των γιατρών που έφυγαν από το ΠΕΔΥ, να γυρίσουν σε αυτό προτίθεται να ανοίξει η κυβέρνηση, όπως λέγεται, το αμέσως προσεχές διάστημα.

Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2016

Σε ανοιχτή επικοινωνία ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ

Σε ανοικτή επικοινωνία έχει ζητήσει με έγγραφό του ο πρόεδρος του ΕΟΠΥΥ, να είναι με τις ιδιωτικές κλινικές, με τις δεύτερες να ενημερώνουν άμεσα σε πραγματικό χρόνο μέσω της εφαρμογής, τον Οργανισμό για τον αριθμό των διαθέσιμων κλινών ΜΕΘ και ΜΕΝΝ για τηn άμεση διακομιδή των ασθενών μέσω του ΕΚΑΒ.

Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου 2016

Κλινική στο χείλος του γκρεμού;

Λένε ότι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά! Και η αλήθεια είναι ότι αυτό τις περισσότερες φορές ισχύει. Η αγορά πάντως, λέει ότι το πωλητήριο που έχει αναρτηθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές κλινικές της χώρας είναι γεγονός και οσονούπω θα έχουμε και σχετικά νέα.

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου 2016

Ραντεβού στο Παρίσι έδωσαν οι εργαζόμενοι της Famar

Έκτακτο συμβούλιο έχουν συγκαλέσει οι εργαζόμενοι στον όμιλο Φαμάρ, λόγω των εξελίξεων που έχουν δρομολογηθεί σε αυτόν με το ενδεχόμενο αλλαγής του ιδιοκτησιακού του καθεστώτος, αποκάλυψε στο Ιatronet μέλος της διοίκησης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ιατρικών Επισκεπτών.

Τρίτη, 09 Φεβρουαρίου 2016

Επί τάπητος τα καυτά θέματα των φαρμακείων

Έκτακτο διοικητικό συμβούλιο έχει συγκαλέσει για αύριο ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος θέτοντας επί τάπητος όλα τα καυτά θέματα που πλήττουν τον κλάδο των φαρμακείων, με πρώτα και καλύτερα το ασφαλιστικό, το φορολογικό, τα ΜΗΣΥΦΑ κ.

Δευτέρα, 08 Φεβρουαρίου 2016

Πότε χάνουν οι νοσηλευτές το βαρύ και ανθυγιεινό επίδομα

Τέλος από φέτος το βαρύ και ανθυγιεινό επίδομα για τους νοσηλευτές του Δημοσίου αν λείψουν πάνω από 6 ημέρες από τη δουλειά τους το χρόνο.

Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016

ΟΕΝΓΕ σε Ξανθό για τη νέα σύμβαση

Κρίσιμη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας έχει την Παρασκευή το προεδρείο της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

Πέμπτη, 04 Φεβρουαρίου 2016

1.632 αιτήσεις για τις θέσεις διοικητών στα νοσοκομεία

Αξιόλογο ήταν, τελικά, το ενδιαφέρον των υποψηφίων γις τις θέσεις διοικητών και αναπληρωτών στα δημόσια νοσοκομεία.Τα επίσημα στοιχεία που έφτασαν από τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) στην αρμόδια Επιτροπή Αξιολόγησης, δείχνουν πως ο αριθμός των αιτήσεων ανήλθε στις 1.