Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2015

Η επίσκεψη της γηραιάς κυρίας

Eπίσημη επίσκεψη στα Γραφεία του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων ετοιμάζεται να κάνει γνωστή πολυεθνική φαρμακοβιομηχανία μετά τις 25 νέες απολύσεις ιατρικών επισκεπτών που έκανε την προηγούμενη Παρασκευή.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015

Ξεμείναμε και από... ξυλοκαΐνη;

"Αν είχαμε τα λεφτά που μας χρωστά ο ΕΟΠΥΥ θα χτίζαμε ακόμη μία μονάδα", μας είπε μεγαλοστέλεχος ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας, η οποία μάλιστα ηγείται στη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

"Θέατρο του παραλόγου" στο χώρο του φαρμάκου

Για "θέατρο του παραλόγου" στο χώρο του φαρμάκου μιλούν παράγοντες που δραστηριοποιούνται στον κλάδο, τονίζοντας ότι δεν είναι δυνατόν από τη μία το κράτος να κόβει συνεχώς τη φαρμακευτική δαπάνη και από την άλλη να παραγγέλνει από το εξωτερικό φάρμακα πανάκριβα.

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

"Ολα στο φως" από την ΠΑΣΙΔΙΚ

"Ολα στο φως" σκοπεύει να τα βγάλει ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Διαγνωστικών Κέντρων σε εκδήλωση που αναμένεται να ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

GlaxoSmithKline: Θα κυκλοφορήσει νέο σκεύασμα για το αναπνευστικό;

Μετά από πολύ καιρό ηρεμίας... και απραξίας, κάτι φαίνεται να κινείται στο χώρο του φαρμάκου, όπου φημολογούνται νέα καινοτόμα σκευάσματα.

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2015

Η Στάβη Σπανού αναλαμβάνει την επικοινωνία της Demo

Επειδή, ως γνωστόν, δεν είμαστε παντογνώστες και ο καθένας -όσο μεγάλος και αν είναι - δεν μπορεί να είναι ειδικός σε όλα, o Δημήτρης Δέμος, της γνωστής ομώνυμης φαρμακοβιομηχανίας, αποφάσισε να αναθέσει το σύνολο της επικοινωνίας του ομίλου με τον «έξω» κόσμο –εντός και εκτός των ελληνικών συνόρων- στη Στάβη Σπανού.

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2015

Στρατηγική συνεργασίας στο χώρο της υγείας

"Και έσονται οι δυο εις σάρκαν μίαν". Τα νέα της στρατηγικής συνεργασίας στο χώρο της υγείας έρχονται αυτή τη φορά από τον Πειραιά και τα περίχωρά του.

Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2015

‘’Κομμένα’’ τα προγράμματα υγείας των υπαλλήλων ασφαλιστικής

"Σας ενημερώνουμε ότι κόβονται όλα τα προγράμματα υγείας, είτε είναι ατομικά είτε είναι οικογενειακά, προκειμένου να περιορίσουμε τα έξοδα και εάν βεβαίως θέλετε να έχετε δουλειά και αύριο", άκουσαν εμβρόντητοι οι υπάλληλοι γνωστής ασφαλιστικής εταιρείας που εδρεύει σε κεντρικό δρόμο των Αθηνών που βλέπει προς Νότο.

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2015

Θα γυρίσει μπούμερανγκ η τιμολογιακή πολιτική κλινικής;

Τα χτυπήματα κάτω από την ζώνη τις περισσότερες φορές γίνονται μπούμερανγκ. Και γιατί το λέω αυτό; Δεν μπορείς να ανταγωνιστείς κάποιον για πολύ καιρό με αθέμιτα μέσα, γιατί όλοι έχουμε τα όρια και τις αντοχές μας (κοινώς… και στις επιχειρήσεις κάποτε εξαντλείται το λίπος των αποθεματικών).

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015

Γιατί τρέχει η 'Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου;

Τρέχει και δεν φτάνει η 'Ενωση Μαστιχοπαραγωγών Χίου (ΕΜΧ), καθώς μετά τη φαρμακευτική κάψουλα μαστίχας (για τη δυσπεψία) και το στοματικό διάλυμα ετοιμάζει τρία ακόμα σκευάσματα (παραφάρμακα) και συγκεκριμένα κρέμα επούλωσης πληγών, ένα συμπλήρωμα διατροφής και ένα ισοτονικό-ενεργειακό ποτό.