Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2015

"Νέο κανόνι" κοντοζυγώνει στις ιδιωτικές κλινικές...

Kαι νέες αναταράξεις έρχονται στον κλάδο των ιδιωτικών κλινικών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, ετοιμάζεται ακόμη ένα ηχηρό λουκέτο μονάδας που λειτουργεί στη Δυτική Αττική.

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015

Eντολή σε μεσιτικά γραφεία από πολυεθνικές

Πολυεθνικές από Τσεχία, Ουγγαρία αλλά και Γερμανία, που δραστηριοποιούνται στον χώρο της Υγείας, έχουν δώσει εντολή σε μεσιτικά γραφεία που εδρεύουν στην Ελλάδα να τους βρουν είτε κλινικές είτε διαγνωστικά κέντρα που είναι προς πώληση.

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015

Στενό μαρκάρισμα από γερμανική πολυεθνική για τις οφειλές

"'Η με πληρώνεις μετρητοίς ή παίρνω μετοχές ή προχωρώ σε κατάσχεση μηχανημάτων". Κάπως έτσι κύλησε η συζήτηση (;) μεταξύ της διοίκησης γνωστού ιατρικού ομίλου και της διάσημης πάσης Ελλάδος γερμανικής πολυεθνικής, που εδώ και καιρό κάνει σκληρό μαρκάρισμα στο ελληνικό team του πρώτου διεκδικώντας τα χρήματά της από τα μηχανήματα που του έχει πουλήσει (και τα οποία βεβαίως συντηρεί έναντι υψηλής.

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2015

Άφαντα τα φιλμ για τις ακτινολογικές εργασίες

Με το σταγονόμετρο δίνονται πια στην αγορά τα φιλμ για τις ακτινολογικές εργασίες. Παράγοντες από το χώρο των διαγνωστικών μας είπαν ότι η αμερικανική πολυεθνική που προμηθεύει την αγορά τα δίνει μόνο εφόσον προπληρωθεί την παραγγελία.

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2015

Από τα μέσα Οκτωβρίου πληρώνονται οι εφημερίες των νοσοκομειακών γιατρών

Θετικά νέα για την εξόφληση των εφημεριών του τρίτου τριμήνου, έχει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας νοσοκομειακών γιατρών (ΟΕΝΓΕ).

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015

Σε δέκα μέρες θα αποκατασταθεί η τροφοδοσία της αγοράς με εμβόλια

Σε προβλήματα παραγωγής αποδίδει το υπουργείο Υγείας τις ελλείψεις παιδιατρικών εμβολίων που υπάρχουν στην αγορά.Η πολιτική ηγεσία ήρθε σε συνεννόηση με εκπροσώπους της φαρμακοβιομηχανίας.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2015

Δεν προοριζόταν για την MSD Hellas η μολότοφ;

Νεώτερα προκύπτουν από την έρευνα της αστυνομίας για την επίθεση με μολότοφ στα γραφεία όπου στεγάζεται η MSD Hellas.Σύμφωνα με πληροφορίες, η βόμβα, που εκτοξεύτηκε την περασμένη Παρασκευή, δεν προοριζόταν – κατά πάσα πιθανότητα – κατά της συγκεκριμένης φαρμακευτικής.

Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015

300.000 ευρώ από το υπουργείο Υγείας στον δήμο Πύργου για τα σκουπίδια

Με το ποσό των 300.000 ευρώ επιχορηγεί τον δήμο Πύργου το υπουργείο Υγείας.Μην πάει το μυαλό σας σε ρουσφέτι.

Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015

Αντιδράσεις φαρμακοποιών για ένθετο κυριακάτικης εφημερίδας

Την έντονη αντίδραση φαρμακοποιών προκαλεί η έκδοση του ενθέτου με τα «100 πιο σύγχρονα και ιστορικά φαρμακεία» της Ελλάδας, το οποίο κυκλοφόρησε με το “Πρώτο Θέμα”.

Δευτέρα, 28 Σεπτεμβρίου 2015

Φαρμακοποιοί: Μην ξεχάσετε τις αλλαγές στην ηλεκτρονική συνταγογράφηση!

Δύο σημαντικές αλλαγές πρέπει να κάνουν οι φαρμακοποιοί έως την Τετάρτη:Να αλλάξουν τον κωδικό τους στην e - syntagografisi.