Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 12 Φεβρουαρίου 2015

Pfizer: Από το Λονδίνο στην Αθήνα, και τούμπαλιν

Νέος διευθύνων σύμβουλος στη Βρετανική Pfizer UK, αναλαμβάνει από σήμερα ο μέχρι χθες Διευθύνων Σύμβουλος της Pfizer Hellas κ.

Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Απομακρύνσεις ιδιωτικοποιήσεων ''με το γάντι''

Την κατάργηση της ΕΣΑΝ ΑΕ που θεσμοθετήθηκε για τη σύγκριση των αμοιβών νοσηλείας στα ιδιωτικά και δημόσια νοσοκομεία, προανήγγηλε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Α.

Τρίτη, 10 Φεβρουαρίου 2015

Στον ''κατήφορο'' και με διαφθορά το ελληνικό ΕΣΥ

Ελάχιστα πάνω από τη «βάση» παίρνει το Σύστημα Υγείας της Ελλάδας, σύμφωνα με τους δείκτες του φορέα αξιολόγησης Health Consumer PowerHouse.

Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2015

Ένας "ράμπο" για τη Διεύθυνση Φαρμάκων

Ένας επιθεωρητής από το Σώμα Επιθεωρητών Υπηρεσιών Υγείας και Πρόνοιας (ΣΕΥΥΠ) κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νέος διευθυντής φαρμάκων και φαρμακείων στο υπουργείο Υγείας.

Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2015

Τεχνοκρατική ‘’δουλειά’’ για τα νοσοκομεία

Τα πρόσωπα που θα αναλάβουν τις διοικήσεις των φορέων υγείας, απασχολούν έντονα τη νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου.

Πέμπτη, 05 Φεβρουαρίου 2015

Δυσανάλογο το τίμημα της ανεργίας στην υγεία

Εν αναμονή της ανάπτυξης, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας Θόδωρος Τρύφων παρατήρησε χθες: από κάθε έναν από τους 12.

Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2015

''Κόντρες'' γενικών γιατρών εν όψει εκλογών;

Για εκλογές προετοιμάζονται οι γενικοί γιατροί στην ένωσή τους ΕΛΕΓΕΙΑ στα μέσα Απριλίου, και όπως φαίνεται, οι ...κόντρες ήταν αναπόφευκτες.

Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2015

Απελευθέρωση και ''με τη βούλα'' για τις αποκλειστικές

Οι ασθενείς κατά τη νοσηλεία τους, είναι ελεύθεροι να επιλέγουν αποκλειστικές νοσοκόμες, είτε πρόκειται για νοσοκόμες του εθνικού μητρώου, είτε από ονομαστικό πίνακα στα νοσοκομεία, είτε προέρχονται από ιδιωτικά γραφεία ευρέσεως εργασίας.

Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2015

‘’Ισοδύναμα’’ μέτρα κατάργησης του 5ευρου

Σε αναζήτηση τρόπου για την περικοπή του εισιτηρίου 5 ευρώ για τα τακτικά εξωτερικά ιατρεία, καθώς και του ενός ευρώ ανά συνταγή, βρίσκεται η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας, εν όψει της προετοιμασίας για τις προγραμματικές δηλώσεις.

Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2015

Από Δευτέρα νέα πρόσωπα σε Οργανισμούς

Για το επόμενο διήμερο αφήνει η νέα πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας την επιλογή του προσώπου που θα αναλάβει τελικά τη θέση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ μετά την παραίτηση του Δ.