Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 20 Οκτωβρίου 2014

Συμψηφισμοί με ποιες ληξιπρόθεσμες οφειλές;

Συμψηφισμούς μεταξύ οφειλών προς το δημόσιο και από το δημόσιο ζητούσαν ανέκαθεν οι φορείς της υγείας, για τη διευκόλυνση των πληρωμών και τη διευθέτηση των χρεών που πάντα υπήρχαν.

Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου 2014

Ο Αν. Σοφιανόπουλος στην Επιτροπή Τιμών

Τους «αντάρτες» τους επιστρατεύουν οι φαρμακοποιοί για την εκπροσώπησή τους στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων.Καθώς η κοστολόγηση φαρμάκων αναδεικνύεται σε μείζον ζήτημα για τα φαρμακεία, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) αποφάσισε να ορίσει ως αναπληρωτή του Προέδρου Κωνσταντίνου Λουράντου στην επιτροπή, τον κ.

Πέμπτη, 16 Οκτωβρίου 2014

Τρίμηνη αναμονή για εκλογές στις φαρμακαποθήκες...

Οι γιατροί ψήφισαν και εξέλεξαν διοίκηση στα όργανά τους.Οι φαρμακοποιοί κατάφεραν τελικά και αυτοί μετά από μια σειρά καθυστερήσεις, να κάνουν εκλογές και να εκλέξουν διοίκηση για τον Πανελλήνιο Φαρμακευτικό Σύλλογο.

Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Ελπίδες μετακίνησης για την κάλυψη κενών στον ΕΟΦ

Μετά κόπων και βασάνων, κατάφερε τελικά ο ΕΟΦ να ελπίζει ότι θα μπορέσει να καλύψει τα κενά του από τις μαζικές συνταξιοδοτήσεις υπαλλήλων τις προηγούμενες χρονιές της οικονομικής κρίσης.

Τρίτη, 14 Οκτωβρίου 2014

Νέοι φαρμακοποιοί για την Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων

Τον εκπρόσωπό τους στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων, αναζητούν τώρα οι φαρμακοποιοί, μετά τις πρόσφατες εκλογές του Πανελληνίου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ).

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2014

ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ: Iσχυρή μεταξύ 600 φαρμακαποθηκών διεθνώς

Κάπου στη μέση, μεταξύ των 600 ισχυρότερων φαρμακαποθηκών διεθνώς, βρίσκεται ο Προμηθευτικός Συνεταιρισμός Φαρμακοποιών Αττικής (ΠΡΟΣΥΦΑΠΕ), σύμφωνα με τον διεθνή οίκο αξιολόγησης Plimsoll.

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2014

Βορίδης: Από την Υγεία στην Άμυνα;

Η ... μετακίνηση του υπουργού Υγείας Μάκη Βορίδη στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, συζητείται τις τελευταίες ημέρες στους κύκλους των φορέων υγείας, εν όψει της μετακίνησης του Δ.

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2014

Ο πρόεδρος του ΕΟΦ και οι εκλογές

Η εκλογολογία ήταν το σημερινό προσφιλές θέμα των στελεχών της φαρμακοβιομηχανίας, εν αναμονή ακροάσεων από την Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων.

Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2014

Νέα κοστολόγηση φαρμάκων από Δεκέμβριο...

Με ... απόκλιση μιας εβδομάδας από τον αρχικό στόχο του υπουργείου Υγείας, θα γίνει τελικά αύριο, η συνεδρίαση της Επιτροπής Τιμών Φαρμάκων, για την κοστολόγηση των νέων φαρμάκων, αλλά και για τη διόρθωση τιμής σε ορισμένα φάρμακα.

Τρίτη, 07 Οκτωβρίου 2014

Η ενοποίηση, ο ΕΟΠΥΥ και η Χούντα...

Ομολογουμένως, πρώτη φορά έχει γίνει συνέντευξη Τύπου υπουργού, με τη συμμετοχή των άλλων τριών προκατόχων του.Η .