Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014

Αποδοκιμασίες Γρηγοράκου στην Κρήτη

Τραυματική ήταν η εμπειρία του αναπληρωτή υπουργού Υγείας από την επίσκεψή του στην Κρήτη.Ο κ. Γρηγοράκος έγινε την Τετάρτη δεκτός με αποδοκιμασίες και συνθήματα από τους εργαζόμενους του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Πέμπτη, 07 Αυγούστου 2014

Ο Σταύρος Πεντέας νέος διοικητής της 1ης ΥΠΕ

Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού Υγείας κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου, αναλαμβάνει διοικητής της 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ).

Τετάρτη, 06 Αυγούστου 2014

Επιστολή Ανεμοδουρά σε Σαμαρά για τα χρέη του ΕΟΠΥΥ

Για εμπαιγμό του ιατρικού κόσμου από τον ΕΟΠΥΥ, κάνει λόγο η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πειραιά.Με επιστολή της στον πρωθυπουργό, η κ Ανεμοδουρά σημειώνει ότι οι υπηρεσίες του Οίκου Ναύτου ενημέρωσαν τον Σύλλογο ότι θα προχωρήσουν σε εξόφληση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τους γιατρούς, έπειτα από πρόχειρη εκκαθάριση των λογαριασμών τους.

Τρίτη, 05 Αυγούστου 2014

Ο Δημήτρης Λιντζέρης και στο ΚΕΣΥ

Θέση μέλους του Κεντρικού Συμβουλίου Υγείας (ΚΕΣΥ) κατέλαβε ex officio ο Δημήτρης Λιντζέρης.Με απόφαση του υπουργού Υγείας, ο πρόεδρος του ΕΟΦ ορίστηκε μέλος του ΚΕΣΥ, με αναπληρωτή τον Γιάννη Καραφύλλη, β ́ αντιπρόεδρο του ΕΟΦ.

Δευτέρα, 04 Αυγούστου 2014

Παπακώστα: Υπήρξαν αδικίες με τον φόρο ακινήτων

Την ύπαρξη αδικιών στον φόρο ακινήτων, παραδέχτηκε τη Δευτέρα η υφυπουργός Υγείας.Μιλώντας στο ΒΗΜΑ FM, η κ.

Παρασκευή, 01 Αυγούστου 2014

Με τα κιάλια βλέπουν οι ασθενείς τις «εντατικές»

Αυστηρά τις τιμές των κρατικών νοσηλίων για ΜΕΘ και ΜΑΦ ετοιμάζεται να πληρώνει ο ΕΟΠΥΥ, βάσει της νομοθεσίας, χωρίς να καταβάλλει εξαιρούμενες δαπάνες.

Πέμπτη, 31 Ιουλίου 2014

'Ερχονται νέοι διαγωνισμοί για στεντ και μπαλονάκια

Κεντρικές προμήθειες για στεντ και μπαλονάκια ετοιμάζεται να κάνει η ΕΠΥ.Εξ΄ ου και η συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής που θα αξιολογήσει τις προσφορές.

Τετάρτη, 30 Ιουλίου 2014

Και δεύτερη αλλαγή στην Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων

Με νέα σύνθεση θα συνεδριάσει αύριο η Επιτροπή Τιμών Φαρμάκων.Μετά την τοποθέτηση της προέδρου των νοσοκομειακών φαρμακοποιών κ.

Τρίτη, 29 Ιουλίου 2014

Όχι άλλους ηθμούς στους ασθενείς συνιστά το ΣτΕ

Μεταξύ «σφύρας και άκμωνος» βρίσκεται ο υπουργός Υγείας Μάκης Βορίδης, μετά την απόφαση του ΣτΕ να δικαιώσει τους γιατρούς και να εκδώσει προσωρινή διαταγή άρσης της απόφασης για το πλαφόν στη συνταγογράφηση.

Δευτέρα, 28 Ιουλίου 2014

Μετά τη Χίο, ''μύριοι έπονται''...

Μετά τη Χίο, ενώσεις γιατρών και εργαστηρίων σε άλλους 9 νομούς της χώρας, αντιμετωπίζουν το ενδεχόμενο να αρχίσουν να ζητούν από τους ασθενείς να κάνουν τις εξετάσεις τους σε αυτά, να τις πληρώνουν και να παίρνουν αποδείξεις για να πάρουν τα οφειλόμενα οι ίδιοι από τον ΕΟΠΥΥ.