Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Μοίρασε λογαριασμούς clawback o ΕΟΠΥΥ

Καταλογίστηκε σήμερα το clawback του 2013 και ο ... λογαριασμός κατέφτασε σε έναν- έναν πάροχο υγείας του ΕΟΠΥΥ.Οι ιδιωτικές κλινικές είχαν υποβάλει τιμολόγια της τάξης 360 εκ.

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Σενάρια ανασχηματισμού στο υπουργείο Υγείας

«Φουντώνουν» πάλι τα σενάρια για ανασχηματισμό στο υπουργείο Υγείας, με τους «ψιθύρους» να τονίζουν ότι τα σενάρια πυροδοτούνται από τον ίδιο τον υπουργό.

Τρίτη, 27 Μαΐου 2014

Νέες συνθήκες για τους νοσηλευτές

Έναν ιδιόμορφο τρόπο προσλήψεων φαίνεται πως «ανακάλυψε» ιδιωτική κλινική των νοτίων προαστίων για να καλύψει τα κενά της σε νοσηλευτικό προσωπικό.

Δευτέρα, 26 Μαΐου 2014

Στην ουρά για την ανακοστολόγηση του Ιουνίου

Τη γενική ανακοστολόγηση των φαρμάκων «έβαλε μπροστά» ο ΕΟΦ, καλώντας επί ένα διήμερο τις φαρμακευτικές να εκφράσουν τις θέσεις τους για κάθε ένα προϊόν τους.

Παρασκευή, 23 Μαΐου 2014

To ''Υγεία'' διαχειριστής του ''Ερ. Ντυνάν''

Έκλεισε τελικά το deal μεταξύ Κοινωφελούς Ιδρύματος Ερρίκος Ντυνάν και «Υγεία», με την συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου του Ερρίκος Ντυνάν, προχθές το απόγευμα.

Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

Αλλαγές στη λίστα ακριβών φαρμάκων μειώνουν τη νοσοκομειακή δαπάνη

Ενάμιση μήνα μετά την έκδοση της προηγούμενης απόφασης για τα ακριβά φάρμακα, το ... μενού του υπουργείου Υγείας, είχε μια ακόμη αλλαγή στην εν λόγω λίστα του ν.

Τετάρτη, 21 Μαΐου 2014

Δώρο - άδωρο το πλαφόν στη συμμετοχή των φαρμάκων

Η ραγδαία αύξηση της συμμετοχής των ασθενών στα φάρμακα, είναι γνωστή από καιρό και είχε επισημανθεί με σχόλιο στο Iatronet, με τίτλο "αυξημένες συμμετοχές ασθενών χωρίς διαφάνεια".

Τρίτη, 20 Μαΐου 2014

Μείον 6 ιατρεία ΠΕΔΥ στη Θεσσαλονίκη

Κλείνουν 6 ιατρεία του ΠΕΔΥ, που λειτουργούσαν στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.Στη σχετική απόφαση του ΔΥΠεάρχη Μακεδονίας Θράκης κ.

Δευτέρα, 19 Μαΐου 2014

Λίστα φαρμάκων: Τουλάχιστον 300 θεραπείες παραμένουν ''εκτός''...

Ολοένα δυσκολότερη γίνεται η πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακά τους, παρατηρούν οι φαρμακευτικές εταιρίες.Από τη μια, η συμμετοχή τους για την αγορά των φαρμάκων της θεραπείας τους έχει αυξηθεί εξαιρετικά.

Παρασκευή, 16 Μαΐου 2014

Δυσπιστία στο ΕΣΥ για εξωνοσοκομειακή περίθαλψη;

Δυσπιστία αντιμετωπίζουν πλέον οι γιατροί των κέντρων υγείας στη διαχείριση ασθενειών των πολιτών της περιοχής τους, ύστερα από τις ελλείψεις που παρατηρούνται πλέον στο ΕΣΥ τα τελευταία χρόνια.