Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 27 Αυγούστου 2013

Άνοιγμα Γεωργιάδη στην Κίνα!

Εξωτερική πολιτική, μέσω της Υγείας, είχε την ευκαιρία να ασκήσει ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης.Τη Δευτέρα, παρακολούθησε τις εργασίες Διεθνούς Ιατρικής Ημερίδας στο ΚΑΤ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΤ και συμμετείχαν ορθοπεδικοί από πανεπιστημιακά και δημόσια νοσοκομεία της Κίνας.

Δευτέρα, 26 Αυγούστου 2013

Αναβολή ισχύος του νέου δελτίου τιμών

Από την άλλη Δευτέρα θα ισχύσει τελικά το νέο δελτίο τιμών φαρμάκων.Αυτό ανακοινώθηκε από το υπουργείο Υγείας.

Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2013

Αναδρομές στην πολιτική ιστορία του τόπου...

Μέλος της νεολαίας της ΕΡΕ του Κωνσταντίνου Καραμανλή, ήταν ο πρόεδρος του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αττικής (ΦΣΑ) κ. Κωνσταντίνος Λουράντος.

Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013

Πανστρατιά για το νοσοκομείο 'Παναγία'

Τους προβληματισμούς των κατοίκων της Θεσσαλονίκης για την αλλαγή χρήσης του νοσοκομείου 'Παναγία', άκουσε την Τετάρτη ο υπουργός Υγείας.

Τετάρτη, 21 Αυγούστου 2013

Αρχαιοελληνικές κόντρες στο twitter

Μείζον...επεισόδιο σχετικά με την ορθότητα γραφής του ονόματος ενός αρχαίου Έλληνα γιατρού, ενέσκηψε στο υπουργείο Υγείας.

Τρίτη, 20 Αυγούστου 2013

Έλεγχος για το κόστος περίθαλψης των μεταναστών

Στοιχεία για το κόστος περίθαλψης μεταναστών στο ΕΣΥ, ζητεί το υπουργείο Υγείας από τα νοσοκομεία.Με έγγραφο που έστειλε στις 16 Αυγούστου, το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) ζητεί από τις Υγειονομικές Περιφέρειες (ΥΠΕ) αναλυτικά στοιχεία για το πρώτο εξάμηνο του έτους.

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

Γεωργιάδης: 'Ορισμένοι ας χάσουν τον ύπνο τους για το φάρμακο'

Νέο μέτωπο επίκειται στο χώρο της φαρμακευτικής δαπάνης. Αυτό προκύπτει από ανάρτηση του υπουργού Υγείας στο twitter.Ο κ.

Παρασκευή, 16 Αυγούστου 2013

Νέος διοικητής στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Νέος διοικητής στο Πανεπιστημιακό της Αλεξανδρούπολης, αναλαμβάνει, ο κ. Δημήτρης Λαζόπουλος, αναβαθμισμένος αισθητά, αφού τα τελευταία χρόνια ήταν υποδιοικητής, υπεύθυνος για το Νοσοκομείο Διδυμότειχου.

Τετάρτη, 14 Αυγούστου 2013

‘Καυτή πατάτα’ τα ακριβά φάρμακα

Η πρόσβαση των ασθενών στα φάρμακα των σοβαρών χρονίων παθήσεών τους, αυτά δηλαδή που περιλαμβάνονται στη λίστα του ν.

Τρίτη, 13 Αυγούστου 2013

Εισιτήριο 25 ευρώ ήδη...

Στους στόχους των οικονομικών των νοσοκομείων, προσβλέπει ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, για να μην επιβληθεί τελικά το εισιτήριο των 25 ευρώ, από αυτό των 5 ευρώ, που είναι σήμερα θεσμοθετημένο.