Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 16 Απριλίου 2013

Κοινωνικό έγκλημα χαρακτηρίζουν το 'φακελάκι' οι γιατροί

Άστοχη χαρακτηρίζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί την πρόθεση του υπουργού Δικαιοσύνης να νομιμοποιήσει τη δωροληψία των γιατρών με υλικά και μη υλικά δώρα.

Δευτέρα, 15 Απριλίου 2013

Επιστολή ΟΕΝΓΕ στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τις εφημερίες

Τη μεγάλη καθυστέρηση που παρατηρείται στην εξόφληση των εφημεριών στους νοσοκομειακούς γιατρούς, επισημαίνει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του κλάδου (ΟΕΝΓΕ).

Παρασκευή, 12 Απριλίου 2013

Ευχαριστήρια από την Πάρο...

Τις ευχαριστίες του για την πρόσληψη δύο επικουρικών γιατρών στο Κέντρο Υγείας Πάρου, εκφράζει προς τον υπουργό Υγείας ο δήμαρχος του νησιού κ.

Πέμπτη, 11 Απριλίου 2013

Αυτοψία της ΟΕΝΓΕ στην Αμυγδαλέζα

Τις συνθήκες κράτησης των μεταναστών που βρίσκονται στο στρατόπεδο της Αμυγδαλέζας, θα εξετάσουν οι νοσοκομειακοί γιατροί.

Τετάρτη, 10 Απριλίου 2013

Στην Αθήνα η κ. Chan

Στη χώρα μας βρίσκεται η γενική διευθύντρια του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).Το πρωί της Τετάρτης, η κ.

Τρίτη, 09 Απριλίου 2013

Αμφισβητήσεις για τα σχολικά κυλικεία

Προβληματισμός εκφράζεται για το πόσο εφικτά είναι όσα προβλέπονται σε σχέδιο απόφασης του υπουργού Υγείας για τα σχολικά κυλικεία.

Δευτέρα, 08 Απριλίου 2013

Λευκή απεργία από την κ. Σκοπούλη;

Πολλά ερωτήματα προκαλεί η αδράνεια της υφυπουργού Υγείας κ. Φωτεινής Σκοπούλη.Πηγές από το υπουργείο αναφέρουν ότι έχει αφήσει πολλά θέματα σε εκκρεμότητα, φέροντας σε δύσκολη θέση την πολιτική ηγεσία.

Παρασκευή, 05 Απριλίου 2013

Στο ΣτΕ η δραστική

Συζητείται την Παρασκευή στο Συμβούλιο της Επικρατείας η προσφυγή του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) για τη συνταγογράφηση με τη δραστική ουσία.

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013

Μήλον της Έριδος τα ΜΗΣΥΦΑ...

Χαμός έχει προκληθεί από τη συνεργασία του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου και του Συνδέσμου Εταιρειών Φαρμάκων Ευρείας Χρήσης για τα μη συνταγογραφούμενα φάρμακα (ΜΗΣΥΦΑ).

Τετάρτη, 03 Απριλίου 2013

Ανακοινώνεται η δωρεάν περίθαλψη σε ανασφάλιστους

Τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα του υπουργείου Υγείας για τη δωρεάν περίθαλψη ανασφάλιστων πολιτών.Τα κριτήρια έχουν εκδοθεί, ενώ έχει ολοκληρωθεί και ο σχετικός διαγωνισμός για την ηλεκτρονική πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα λειτουργήσει το σύστημα.