Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012

Περίσσευμα 20 εκ. στο ΕΟΠΥΥ;

‘Άσπρη τρύπα’ διαπιστώνει ο ΕΟΠΥΥ, με αφορμή τα συνεχή αιτήματα πληρωμής από τους προμηθευτές του.Το κύριο σημείο είναι ο τομέας της πρωτοβάθμιας περίθαλψης.

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2012

Δεν κοιτούν τη μετενέργεια οι ιδιωτικές κλινικές

Σε διαπραγμάτευση με τους εργαζομένους, μέσω της ομοσπονδίας τους αποφάσισαν να προχωρήσουν οι μεγάλες ιδιωτικές κλινικές, χωρίς να κάνουν χρήση της μετενέργειας.

Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2012

Ζητείται συνάντηση με Ράιχενμπαχ…

Συνάντηση με τον επικεφαλής της ομάδας κρούσης Χόρστ Ράιχενμπαχ ζητούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην αλυσίδα του φαρμάκου, από τους φαρμακοποιούς μέχρι τους διανομείς και τη φαρμακοβιομηχανία.

Τετάρτη, 06 Ιουνίου 2012

Αλλαγή 'φρουράς' στους συνεταιρισμούς φαρμακοποιών

Νέος πρόεδρος στην ομοσπονδία συνεταιρισμών των φαρμακοποιών αναμένεται να εκλεγεί τις επόμενες ημέρες ο κ. Σταύρος Μπελώνης, μετά τις εκλογές στην ομοσπονδία το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Τρίτη, 05 Ιουνίου 2012

‘Μπαλάκι’ πληρωμών μεταξύ ΕΟΠΥΥ και ΟΓΑ…

Και ‘εσωτερικούς’ καυγάδες είχε το …μενού των μη πληρωμών των προμηθευτών του ΕΟΠΥΥ. Η μεν διοίκηση του ΟΓΑ (που ο κλάδος περίθαλψής του έχει ενταχθεί στον ΕΟΠΥΥ) ανακοίνωσε ότι έχει καταβάλει 68 εκ.

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2012

Ούτε φάρμακα δεν εγκρίνουν οι Πάρεδροι στα νοσοκομεία...

Μετά τα εντάλματα για υλικά, οι πάρεδροι του Ελεγκτικού Συνεδρίου δεν εγκρίνουν ούτε και τα εντάλματα για φάρμακα στα νοσοκομεία.

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2012

Παρέμβαση Πρωθυπουργού ζητούν οι συνεταιρισμοί φαρμακοποιών

Για συνθήκες ασφυξίας σε ολόκληρη την αλυσίδα του φαρμάκου, κάνουν λόγο οι συνεταιρισμοί των φαρμακοποιών, αποδίδοντας την ασφυξία στην έλλειψη ρευστότητας και ομαλής ταμειακής ροής από την παραγωγή μέχρι την πώληση φαρμάκων από τα φαρμακεία.

Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

Μεταγραφή πήρε ο D. Simmons από τη Pfizer

Νέο επικεφαλής αποκτά από τον Ιούνιο, το τμήμα αναδυόμενων αγορών και καθιερωμένων φαρμάκων της μητρικής Pfizer, τον μέχρι σήμερα επικεφαλής του τμήματος πρωτοβάθμιας φροντίδας Olivie Brandicourt.

Τρίτη, 29 Μαΐου 2012

Η κρίση ‘κλυδωνίζει’ την Kleva

Σημαντικούς κλυδωνισμούς αντιμετωπίζει τις τελευταίες ημέρες η ελληνική φαρμακευτική Kleva, εξαιτίας της διαρκώς παρατεινόμενης ύφεσης που περνά η χώρα.

Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Συλλογικές ‘κόντρες’ γιατρών λόγω οφειλών…

Σύγχυση ‘περιβάλει’ τους γιατρούς, όπως εξάλλου και τους υπόλοιπους εμπλεκόμενους στο σύστημα υγείας, καθώς δεν ξέρουν τι να κάνουν με τα χρωστούμενα του δημοσίου ή των ασφαλιστικών ταμείων, πριν και μετά τον ΕΟΠΥΥ.