Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2009

Ελπίζουν στην τόνωση της αγοράς…

'Ανάσα' έδωσαν οι χθεσινές δηλώσεις της υπουργού Υγείας κ. Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου στην αγορά των προμηθειών των νοσοκομείων…Η πρόθεση για εξόφληση του μεγαλύτερου μέρους του χρέους έγινε δεκτή από τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις με θετικά σχόλια.

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2009

Τα 'χρώματα' του υπουργείου Υγείας

Στην παλέτα του ροζ ήταν ντυμένες σήμερα η υπουργός Υγείας κ. Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου και η υφυπουργός κ. Φώφη Γεννηματά.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009

Με τελετή παράδοσης η παραλαβή του ΠΙΣ

Την προεδρία του ΠΙΣ αναλαμβάνει από σήμερα και τυπικά ο κ. Μαν. Καλοκαιρινός, μετά τις αποφάσεις του ΣτΕ και της νέας υπουργού Υγείας κ.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009

Θέλουν και οι τελετές την...Υγεία τους

Δεν είναι μόνον τα καθήκοντα στο υπουργείο Υγείας...Τόσο η υπουργός, όσο και η υφυπουργός, εκπροσωπούν σήμερα την κυβέρνηση σε διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις ανά τη χώρα.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2009

Στο ‘μικροσκόπιο’ οι καταγγελίες για το ‘Γεννηματάς’

Σε ιδιωτικό τους ‘μαγαζί’ έχουν μετατρέψει το Γενικό Κρατικό της Αθήνας, χειρουργοί του νοσοκομείου.Οι καταγγελίες έφτασαν και στο υπουργείο Υγείας, το οποίο διενεργεί έλεγχο στο εν λόγω νοσηλευτικό ίδρυμα.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2009

Τα έκαναν...μούσκεμα στο νοσοκομείο Τρίπολης

Μία βροχή ήταν αρκετή να πλημμυρίσει το νοσοκομείο της Τρίπολης.Τα νερά κατέκλυσαν τα χειρουργεία, την αίθουσα τοκετών και το μικροβιολογικό εργαστήριο.

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2009

Αποκαθήλωση προεκλογικών αποφάσεων Αβραμόπουλου

Καταργούνται - η μία μετά την άλλη - οι αποφάσεις που είχε λάβει προεκλογικά ως υπουργός Υγείας ο κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2009

Απουσία Μόσιαλου από την ορκωμοσία

Απών ήταν ο βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ κ. Ηλίας Μόσιαλος από την τελετή ορκωμοσίας της νέας Βουλής.Ο κ.

Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2009

Η άγνοια των υπηρεσιών

Παροπλισμένες έμεναν οι υπηρεσίες του υπουργείου Υγείας, επί Δημήτρη Αβραμόπουλου. Αυτό προκύπτει από την αδυναμία τους να δώσουν στοιχεία που ζητεί η νέα πολιτική ηγεσία.

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2009

Πρωτοβάθμια: Επιφυλακτικοί γιατροί και οδοντίατροι

Παραμένουν επιφυλακτικοί οι επαγγελματίες της Υγείας για το θέμα του Προεδρικού Διατάγματος 180.Η αιφνιδιαστική, προεκλογική παρέμβαση Αβραμόπουλου στο σοβαρό θέμα της Πρωτοβάθμιας, έχει κάνει καχύποπτους γιατρούς και οδοντίατρους.