Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020

Ηλίας Μόσιαλος: Αναμένεται μεγάλη αύξηση κρουσμάτων

Για "μεγάλη αύξηση των κρουσμάτων σήμερα", προειδοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης ο Ηλίας Μόσιαλος.Σε ανάρτησή του στο facebook, ο καθηγητής του LSE τονίζει πως χρειάζεται μεγάλη προσοχή:"Πολιτεία, κοινωνικοί φορείς, τοπική αυτοδιοίκηση, φορείς των εργαζομένων και των εργοδοτών και οι πολίτες πρέπει συντονισμένα να αντιμετωπίσουμε το δεύτερο κύμα της πανδημίας.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020

Χαμένοι στα "μυστικά" του χάρτη

Διαφημίστηκε επί αρκετές μέρες πριν βγει στον "αέρα". Είχαν υποσχεθεί πως με αυτόν θα ενημερώνονταν οι πολίτες για την κατάσταση της επιδημίας, ανά Δήμο και ανά περιοχή.

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020

Έκτακτη επιχειρήγηση για κάλυψη μεταναστών

Σε έκτακτη χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ για κάλυψη αναγκών περίθαλψης μεταναστών, προχωρεί το υπουργείο Υγείας.Έπειτα από αίτημα που υπέβαλε την περασμένη Τρίτη η διοίκηση του Οργανισμού, το υπουργείο ενέκρινε ποσό 6,7 εκατομμυρίων ευρώ.

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020

Πυρά σε Κικίλια για τις αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ

Αντιδράσεις από μέλη του διοικητικού συμβουλίου του ΕΟΠΥΥ, προκαλούν οι προωθούμενες αλλαγές στη διοίκηση του Οργανισμού.

Δευτέρα, 12 Οκτωβρίου 2020

Καταιγίδα στον ΕΟΠΥΥ

Περιπετειώδης είναι ο τρόπος, με τον οποίο επιχειρείται η αντικατάσταση του προέδρου του ΕΟΠΥΥ Βασίλη Πλαγιανάκου.Από το πρωί της Δευτέρας, έχει διαρρεύσει τροπολογία του υπουργού Υγείας, στην οποία προβλέπονται μεγάλες αλλαγές στο μοντέλο διοίκησης του Οργανισμού.

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2020

Πληρωμένη απάντηση από το...ακροατήριο

Εξόχως διδακτικό είναι το περιστατικό που βγήκε "ζωντανά" στον αέρα της ΕΡΤ.Η ανταποκρίτρια του καναλιού βρίσκεται σε κεντρικό δρόμο της Πάτρας και σχολιάζει τις αντιδράσεις των πολιτών στα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό.

Τετάρτη, 07 Οκτωβρίου 2020

Ετεροχρονισμένη έκκληση για τήρηση μέτρων

Απορίες προκαλεί η έκκληση του υπουργού Υγείας προς τους συγκεντρωμένους, σήμερα, στο Εφετείο Αθηνών.Με ανάρτησή του στο facebook, ο Βασίλης Κικίλιας ζητεί να τηρούνται τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό:"Σε όλους όσοι ήταν έξω από το Εφετείο, απευθύνω έκκληση, ως υπουργός Υγείας, να είναι από εδώ και στο εξής, ιδιαίτερα προσεκτικοί.

Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020

Διακοπή λειτουργίας φαρμακαποθηκών

Ανακλήθηκε, λέγεται, η άδεια λειτουργίας περισσότερων από 20 φαρμακαποθηκών την περίοδο 2018 έως και 30/6/2020. Οι περισσότερες εξ αυτών, κατά πληροφορίες, έκλεισαν διότι δεν τηρούσαν τους απαιτούμενους κανόνες στην εμπορία-διακίνηση των σκευασμάτων, ενώ κάποιες άλλες ήταν θυγατρικές εταιρειών, οι οποίες στο πλαίσιο του "μαζέματος" που κάνουν διέκοψαν την λειτουργία τους.

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020

Σημαντικά περιθώρια για νέες θέσεις εργασίας

Οι πολυεθνικές που ετοιμάζονται να ξεκινήσουν μεγαλεπήβολες επενδύσεις στην Ελλάδα, αναμφίβολα αποτελούν ένα από τα καλύτερα νέα, καθώς αφενός δείχνουν εμπιστοσύνη στη χώρα, αφετέρου δημιουργούν προοπτική ανάπτυξης και αφήνουν σημαντικά περιθώρια για νέες θέσεις εργασίας.

Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020

Διαδικτυακή Ημερίδα για την αρθρίτιδα

Με αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Αρθρίτιδας, η Ελληνική Εταιρεία Αντιρευματικού Αγώνα διοργανώνει όπως μαθαίνουμε μία σημαντική Διαδικτυακή Ημερίδα την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου.