Ενδοσκόπιο

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 24 Αυγούστου 2020

Επιστρέφει το δίδυμο Τσιόδρας - Χαρδαλιάς

Επανέρχεται η τακτική ενημέρωση από τον καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα και τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά.Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η εξέλιξη εντάσσεται στην προσπάθεια της Κυβέρνησης να ανατρέψει τη σημερινή επιδημιολογική εικόνα.

Παρασκευή, 21 Αυγούστου 2020

Κικίλιας εναντίον ΣΥΡΙΖΑ για το εμβόλιο

Σε...βεντέτα εξελίσσεται η αντιπαράθεση του υπουργού Υγείας με την Αξιωματική Αντιπολίτευση για το θέμα του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Παρασκευή, 14 Αυγούστου 2020

Απαραίτητη η πιστή τήρηση των μέτρων

Οι ειδικοί σε όλο τον κόσμο το βροντοφωνάζουν. 'Ολοι πρέπει να φοράνε μάσκες για να σταματήσουν την εξάπλωση της νόσου Covid-19 που προκαλεί ο κορωνοϊός SARS-CoV-2 και να τηρούνται οι απαιτούμενες αποστάσεις.

Πέμπτη, 13 Αυγούστου 2020

Σημαντικά έργα στη δράση της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας

Σημαντικά έργα μαθαίνουμε έχουν ενταχθεί στη δράση της Γενικής Γραμματείας Έρευνας και Τεχνολογίας «ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΟΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ/ ΣΣΚ» που εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία».

Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020

Προσπαθούν να μάθουν, χωρίς αποτέλεσμα

Σε συνέχεια του χθεσινού Ενδοσκοπίου, δυο 'Ομιλοι του ιατρικού χώρου, φημολογείται ότι έχουν ήδη ανακοινώσει στους εργαζόμενούς τους ότι θα καλύψουν οικονομικά εξ' ολοκλήρου τα τεστ για την Covid-19, όταν επιστρέψουν από τις διακοπές τους.

Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020

Έδωσαν το παράδειγμα

Mε τεστ θα πρέπει να συνοδεύεται η επιστροφή των υγειονομικών στην δουλειά τους. Ως εδώ καλά και σωστά. Βεβαίως τα πράγματα είναι εύκολα για όσους απασχολούνται σε δημόσιες δομές.

Δευτέρα, 10 Αυγούστου 2020

18ο Ηπατολογικό Συνέδριο

Δυνατά αναμένεται να ξεκινήσει ο Σεπτέμβριος, με το 18ο Ηπατολογικό Συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί από 11 μέχρι 13 του συγκεκριμένου μήνα.

Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2020

Μακρύς ακόμα ο δρόμος

Σύμφωνα με την Ειδική Έκθεση του Συνηγόρου του Πολίτη για την Ίση Μεταχείριση το 2019, οι αναφορές πολιτών και κατοίκων της χώρας εμφανίζουν αύξηση κατά 31% έναντι του 2018, καταγράφοντας τη μεγαλύτερη άνοδο από το 2016 – όταν και ανατέθηκε στην Ανεξάρτητη Αρχή η σχετική αρμοδιότητα.

Πέμπτη, 06 Αυγούστου 2020

Υπάρχει και η άλλη ανάγνωση

Δεν τα λες και λίγα τα 21.000 ευρώ για την κάλυψη της δαπάνης πληρωμής ταχυδρομικών τελών, για τις ανάγκες αποστολής του ταχυδρομείου του ΕΟΦ.

Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020

Αναμένονται εξελίξεις

Ξαναμοιράζεται, ακούγεται, η τράπουλα στις φαρμακαποθήκες. Δεν είναι μόνο τα κοινοπρακτικά σχήματα που κυοφορούνται τα οποία εκ των πραγμάτων θα εντείνουν την πίεση στις μεσαίες και μικρές δυνάμεις του κλάδου, αλλά και τα λουκέτα που βάζει ο ΕΟΦ μετά από ελέγχους, καθώς κάποιες επιχειρήσεις δεν τηρούν τους κανόνες που πρέπει.