Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013, 18:00

Roche Hellas : Πεζοπορία για τα Παιδιά του ‘Παιδικού Χωριού SOS’ της Βάρης

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από τους εργαζόμενους φέτος, διπλασιάστηκαν από την εταιρία, και θα διατεθούν για τους σκοπούς των ‘Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας’ -που θα λάβουν το 80% του ποσού- και στην παγκόσμια προσπάθεια του Ομίλου, με σκοπό τη βελτίωση της ζωής των παιδιών στο Μαλάουι και την εξασφάλιση της πρόσβασής τους, σε τροφή και εκπαίδευση.

Δευτέρα, 08 Ιουλίου 2013, 19:06

Οι ‘ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ’ της AIM στο Δήμο Πειραιά

Περισσότερα από 300 άτομα εξετάστηκαν και ενημερώθηκαν για τη στοματική τους υγεία. Το Πρόγραμμα «ΑΙΜ Ημέρες Πρόληψης» πραγματοποιήθηκε με την αιγίδα του Δήμου Πειραιά και την επιστημονική αιγίδα του Οδοντιατρικού Συλλόγου Πειραιά.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013, 19:50

Novartis: προσφορές αλληλεγγύης στην Ημέρα Εθελοντικής Προσφοράς

Το δικό τους ‘χέρι’ βοηθείας στην ενίσχυση φορέων και δομών κοινωνικής αλληλεγγύης και την ανακούφιση εκατοντάδων δοκιμαζόμενων συνανθρώπων μας, έδωσαν πρόσφατα η Διοίκηση και το Προσωπικό της φαρμακευτικής εταιρείας Novartis Hellas, συμπεριλαμβανομένων των εργαζομένων των εταιρειών Alcon και Sandoz, για 17η συνεχόμενη χρονιά.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013, 18:14

Εκδήλωση της ΑΧΑ για τον διαβήτη

Η ΑΧΑ Ασφαλιστική διοργάνωσε εκδήλωση με θέμα 'Ενημέρωση για τη σωστή διατροφή και την πρόληψη για τον Διαβήτη'. Στη συνάντηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Υπευθυνότητας της ΑΧΑ, συμμετείχαν 300 πελάτες, συνεργάτες του αποκλειστικού δικτύου, εργαζόμενοι, καθώς και τα παιδιά τους.

Δευτέρα, 17 Ιουνίου 2013, 17:03

837 παιδιά εξετάστηκαν δωρεάν στη Δράμα

Από τις 3 έως και τις 13 Ιουνίου, η Κινητή Οδοντιατρική και Παιδιατρική μονάδα σε συνεργασία με το Δήμο Δράμας και τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Δράμας επισκέφθηκε νηπιαγωγεία και ιδρύματα πραγματοποιώντας προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις σε 837 παιδιά. νητήριος δύναμη της φετινής διαδρομής του «Ιπποκράτη» είναι ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Johnson & Johnson Corporate Citizenship Trust.

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013, 17:27

Εθελοντική εργασία σε κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου από εργαζόμενους της NOVARTIS HELLAS

Εθελοντική εργασία σε κοινωνικές δομές του Δήμου Αμαρουσίου προσέφεραν 45 εργαζόμενοι της εταιρίας NOVARTIS HELLAS στο πλαίσιο του εορτασμού της Ημέρας Εθελοντικής και Κοινωνικής Προσφοράς.

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013, 17:16

Σειρά εκδηλώσεων με θέμα ΄Μαθαίνω το παιδί μου να τρώει σωστά΄ σε 162 σχολεία

Πάνω από 25.000 μαθητές Πανελλαδικά σιτίζονται καθημερινά και μαθαίνουν να τρέφονται υγιεινά.

Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013, 13:55

Συμμετοχή της Merck A.E. Ελλάς στη σκυταλοδρομία φιλανθρωπικού χαρακτήρα “Corporate Relay Run”

Στο πλευρό της Ένωσης 'Μαζί για το παιδί' βρέθηκε εχθές η Merck Α.Ε. Ελλάς, συμμετέχοντας ενεργά στη σκυταλοδρομία συναδελφικού και φιλανθρωπικού πνεύματος, 'Corporate Relay Run', η οποία διεξήχθη στην Πλατεία Νερού, στο Ολυμπιακό Συγκρότημα Φαλήρου.

Παρασκευή, 17 Μαΐου 2013, 15:10

H Ομάδα Αιγαίου στα ακριτικά νησιά μας

Η Bayer Hellas υποστηρίζει το έργο της Ομάδας Αιγαίου και συγκεκριμένα τον 19ο Διάπλου του Αιγαίου Πελάγους που φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 16 έως τις 26 Μαΐου 2013.

Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013, 13:44

ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν κυτία πρώτων βοηθειών για τα σχολεία του Δήμου Ιλίου

Σαράντα τέσσερα (44) κυτία πρώτων βοηθειών με υγειονομικό υλικό και φάρμακα βασικά/ μη συνταγογραφούμενα για τα σχολεία του Δήμου Ιλίου προσέφερε τo Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης και ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Δήμου για φαρμακευτική υποστήριξη των σχολείων του.