Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2013, 15:13

Όμιλος Υγεία: Βράβευση για στήριξη σε αθλητές με αναπηρία

Ο όμιλος Υγεία συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα και για τα επόμενα 4 χρόνια, τους 166 αθλητές ομαδικών και ατομικών αθλημάτων της Εθνικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, προκειμένου να ενισχύσει την προετοιμασία τους για την Παραολυμπιάδα του 2016, που θα διεξαχθεί στο Ρίο της Βραζιλίας, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2013, 17:12

ΥΓΕΙΑ: Δωρεά κυτίων πρώτων βοηθειών στα σχολεία Φιλοθέης- Ψυχικού

Είκοσι τρία κυτία πρώτων βοηθειών με υγειονομικό υλικό και φάρμακα βασικά/ μη συνταγογραφούμενα για τα σχολεία του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού προσέφερε τo Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης και ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Δήμου για φαρμακευτική υποστήριξη των σχολείων του (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια).

Τετάρτη, 13 Φεβρουαρίου 2013, 17:21

Δράσεις κοινωνικής προσφοράς της ELPEN

H ELPEN στηρίζει πέντε άξονες: Περιβάλλον, Πολιτισμός, Εκπαίδευση, Αθλητισμός και Φιλανθρωπία, με αντίστοιχες δράσεις υπέρ αθλητών, κοινωφελών οργανισμών, κοινωνικά ευάλωτων ομάδων, πολιτιστικών/περιβαλλοντικών Συλλόγων της περιφέρειας, άπορων αριστούχων και παιδιών πολυτέκνων οικογενειών.

Τρίτη, 05 Φεβρουαρίου 2013, 17:13

Καθ' οδόν ο 'Ιπποκράτης' για τα παιδιά που τον χρειάζονται

Ξεκινά το ταξίδι του κινητού πολυϊατρείου παροχής προληπτικής ιατρικής σε παιδιά 5 γεωγραφικών περιφερειών της Ελλάδας.

Δευτέρα, 28 Ιανουαρίου 2013, 13:09

'Ομιλος ΥΓΕΙΑ: Επιχειρηματικότητα με ευθύνη

'Σταθερή και συστηματική είναι η επιδίωξη εταιρειών του ομίλου να επιστρέφουν στους πελάτες και ευρύτερα στην κοινωνία, μέρος από τα οφέλη που δημιουργούνται', είχε δηλώσει τον Δεκέμβριο ο επικεφαλής του ομίλου της MIG κ. Ανδρέας Βγενόπουλος παρουσιάζοντας το πρόγραμμα Κοινωνικής Υπευθυνότητας για το 2013. Σε αυτή τη λογική εντάσσονται και οι πολλές και ενδιαφέρουσες δράσεις ΕKE του ομίλου ΥΓΕΙΑ.

Τετάρτη, 16 Ιανουαρίου 2013, 13:44

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Δωρεά 50 δενδρυλλίων στο Δήμο Λαυρεωτικής

Στη δωρεά 50 δενδρυλλίων Golden Crestστο Δήμο Λαυρεωτικής προχωρούν τα νοσοκομεία ΥΓΕΙΑ και ΜΗΤΕΡΑ, στo πλαίσιο του εκτεταμένου προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του Ομίλου ΥΓΕΙΑ και με γνώμονα την ολοκληρωμένη περιβαλλοντική διαχείριση.

Τρίτη, 18 Δεκεμβρίου 2012, 14:14

Η Merck δωρίζει το 100στό εκατομμυριοστό δισκίο για τη θεραπεία της σχιστοσωμίασης

Η Merck δώρισε συμβολικά το 100στό εκατομμυριοστό δισκίο πραζικουαντέλης στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ) στο πλαίσιο του προγράμματος δωρεάς της εταιρείας.

Δευτέρα, 17 Δεκεμβρίου 2012, 13:54

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Γιορτή αλληλεγγύης στο Δήμο Περάματος

Μεγάλη γιορτή αγάπης και αλληλεγγύης ενόψει Χριστουγέννων διοργάνωσε ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ για τις κοινωνικά ευαίσθητες ομάδες του Δήμου Περάματος, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής ευθύνης.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012, 14:46

Η ΜΕΒΓΑΛ δίπλα στα παιδιά

Στις 11 Δεκεμβρίου είναι η παγκόσμια ημέρα για τα δικαιώματα του παιδιού. Η ΜΕΒΓΑΛ αναγνωρίζει την ευθύνη να στέκεται δίπλα στα παιδιά καθημερινά και όλο το χρόνο. Στο πλαίσιο αυτό, έχει καθιερώσει σειρά ενεργειών που εντάσσονται στο ευρύ πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρίας.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2012, 14:34

ΟΜΙΛΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ: Δωρεά υγειονομικού υλικού στο Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, προσέφερε δωρεάν υγειονομικό υλικό και βασικά/μη συνταγογραφούμενα φάρμακα στο Δήμο Μαρκόπουλου Μεσογαίας.