Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2012, 18:29

ViiV Healthcare: στήριξη παιδιών με HIV, με προγράμματα 5,3 εκ. λιρών

Σειρά από πρωτοποριακές πρωτοβουλίες για την κάλυψη των κενών στην περίθαλψη και θεραπεία του HIV σε παιδιά, ανακοίνωσε η ViiV Healthcare.

Δευτέρα, 08 Οκτωβρίου 2012, 15:24

Novartis: το πρώτο βραβείο στην ομάδα της ΕΚΕ

Το 1ο βραβείο, ανάμεσα στις μεγαλύτερες ελληνικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις που λειτουργούν στην Ελλάδα, κατέκτησε το τμήμα Επικοινωνίας της εταιρίας Novartis και ειδικότερα η Ομάδα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Τετάρτη, 03 Οκτωβρίου 2012, 19:43

MSD: Δράσεις καινοτομίας στο πρόγραμμα ΕΚΕ

Δράσεις ενίσχυσης της καινοτομίας και της επιχειρηματικότητας, της αριστείας στην έρευνα για νέες θεραπείες, της ανάπτυξης προγραμμάτων ενημέρωσης και πρόληψης για σοβαρές ασθένειες, περιλαμβάνει το πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Merck Sharp & Dohme στην Ελλάδα.

Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012, 15:57

Η TEVA στηρίζει την εκδήλωση 'Ταιριάζουμε στην Αίγινα'

Τριήμερο εκδηλώσεων στην Αίγινα στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου για τα άτομα με διαφορετικότητα με στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας και με την ευγενική υποστήριξη της TEVA.

Πέμπτη, 20 Σεπτεμβρίου 2012, 16:51

GlaxoSmithKline Consumer Healthcare: 15 χρόνια ταξίδι με τα Παιδιά της 'Φλόγας'

Τα χαμόγελα των μικρών φίλων του Συλλόγου 'Φλόγα' φροντίζει εδώ και περίπου 15 χρόνια η GlaxoSmithKline Consumer Healthcare ως χορηγός των ταξιδιών τους στο μαγευτικό Barretstown Camp της Ιρλανδίας.

Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012, 12:34

Όμιλος ΥΓΕΙΑ: Σας ευχαριστούμε που μας κάνατε υπερήφανους!

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας, έδωσε ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, υπερήφανος χορηγός των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Λονδίνο, τιμώντας τους αθλητές για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους και τις διακρίσεις που εξασφάλισαν για τη χώρα.

Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2012, 14:48

ΥΓΕΙΑ: Δωρεά κυτίων πρώτων βοηθειών ατα σχολεία του Αμαρουσίου

Εξήντα πέντε κυτία πρώτων βοηθειών με υγειονομικό υλικό και φάρμακα (συνταγογραφούμενα και μη) προσέφερε στα σχολεία του Δήμου Αμαρουσίου τo Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης και ανταποκρινόμενο στο αίτημα του Δήμου Αμαρουσίου για φαρμακευτική υποστήριξη των σχολείων του Δήμου (νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια, λύκεια, ειδικά σχολεία).

Δευτέρα, 27 Αυγούστου 2012, 13:50

ELPEN: στηρίζει τον Χρήστο Ταμπαξή που κρατάει ψηλά την Ελληνική σημαία

Την ύψιστη τιμητική διάκριση που μπορεί να λάβει ένας αθλητής έλαβε πρόσφατα ο Χρήστος Ταμπαξής (αθλητής της χρονιάς ΑΜΕΑ το 2010). Θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής ομάδας στην τελετή έναρξης των Παραολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου.

Τετάρτη, 22 Αυγούστου 2012, 15:29

ΥΓΕΙΑ: υπερήφανος χορηγός της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας 2012

Με υπερηφάνεια, συγκίνηση και τις θερμότερες ευχές να γυρίσουν νικητές, o Όμιλος ΥΓΕΙΑ αποχαιρέτισε τους αθλητές της Ελληνικής Παραολυμπιακής Ομάδας στην τελετή που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο «Ελ. Βενιζέλος», ενόψει της αναχώρησής τους για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Λονδίνο.

Δευτέρα, 09 Ιουλίου 2012, 12:28

ΥΓΕΙΑ: Δωρεάν εμβόλια στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού

Δωρεάν εμβόλια, υγειονομικό υλικό, εκτυπωτικό μηχάνημα και αναλώσιμα προσέφερε τo νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής του Ευθύνης, ενισχύοντας την προσπάθεια του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού.