Προϊόντα & Υπηρεσίες

Φίλτρα άρθρων

Πέμπτη, 01 Ιουνίου 2023, 12:54

UCB: Συνεχίζεται το ''Κοινωνικό Ταμείο Υγείας''

Συνεχίζεται και το 2023 η πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης της UCB  που στηρίζει έμπρακτα τις ευπαθείς ομάδες σε όλον τον κόσμο.

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 16:32

1οι Γηριατρικοί Ολυμπιακοί Αγώνες

Οι πρώτοι Geri Olympics, άνοιξαν τον δρόμο για μελλοντικές διοργανώσεις, εμπνέοντας ελπίδες για αυξημένη συμμετοχή καιακόμη πιο αξιοσημείωτα επιτεύγματα.

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 13:38

Συμβολική διαδρομή για την υγεία της καρδιάς από το ΕΛ.Ι.ΚΑΡ

Το Παλαιό Φάληρο είναι ο 3ος σταθμός για την «Οδό καρδιάς», που ξεκίνησε το καλοκαίρι του 2022 και έχει σκοπό να «ταξιδέψει» και σε άλλους δήμους της χώρας μας.

Τετάρτη, 31 Μαΐου 2023, 13:33

Επιτυχής διπλή χειρουργική επέμβαση στο Metropolitan General

Ασθενής, ηλικίας 70 ετών, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό (καρκινοπαθής από επταετίας) και πολλαπλά παράλληλα σοβαρά προβλήματα υγείας, υποβλήθηκε πρώτα σε λαπαροσκοπική χολοκυστεκτομή και στη συνέχεια σε αντιμετώπιση ανευρύσματος κοιλιακής αορτή.

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, 18:43

Ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός διοργανώνει δράση ενημέρωσης για την αντιμετώπιση των υψηλών θερμοκρασιών στην Ακρόπολη

Κινητή Μονάδα Υγείας, στελεχωμένη από κλιμάκια του Ε.Ε.Σ. με Κοινωνικούς Λειτουργούς, εθελοντές Σαμαρείτες - Διασώστες και εθελοντές του Τομέα Υγείας, θα κινητοποιηθούν για την ενημέρωση και υποστήριξη των συμπολιτών μας.

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, 18:36

Ανοιχτή εκδήλωση ΙΤΕ ‘’Η Ιατρική ακριβείας στη σύγχρονη ζωή’’

Σκοπός της εκδήλωσης είναι να φέρει σε επαφή το ευρύ κοινό με την αναδυόμενη προσέγγιση της Ιατρικής Ακριβείας, η οποία προσαρμόζει την περίθαλψη και θεραπεία του ασθενούς με βάση το ιδιαίτερο γενετικό του προφίλ

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, 17:42

“Νοιάζομαι για το παιδί μου”- Νέα ψηφιακή πλατφόρμα με εκπαιδευτικό περιεχόμενο για την ψυχική υγεία

Μέσα από την πλατφόρμα προσφέρονται πληροφορίες για καίρια θέματα που αφορούν όλη την οικογένεια, δραστηριότητες και εργαλεία που απευθύνονται σε παιδιά και γονείς.

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, 16:55

Η BNS και η RAFARM ιδρύουν την BNS Opthalmics (BNSO)

Η BNS θα υποστηρίξει την BNSO με την πνευματική της ιδιοκτησία και την τεχνογνωσία της στο R&D, ενώ η RAFARM θα συμβάλει με την κατάλληλη χρηματοδότηση και τις υποδομές της στην υποστήριξη της ανάπτυξης και την παραγωγή σε εμπορική κλίμακα. 

Τρίτη, 30 Μαΐου 2023, 16:15

‘’Ευκαιρίες και προοπτικές για έναν πιο δυνατό κλάδο κλινικών μελετών’’ 

Στις 8 Ιουνίου το Φόρουμ για τις Κλινικές Μελέτες  από τον Σύλλογο Επιχειρήσεων Διεξαγωγής Κλινικών Μελετών Ελλάδας (HACRO).