Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010, 18:18

Σοβαρά προβλήματα από την αναβολή της μεταφοράς του νοσοκομείου Καβάλας

Στα σοβαρά προβλήματα που παρουσιάζονται από την αναβολή της μεταφοράς του νοσοκομείου Καβάλας στις νέες κτιριακές εγκαταστάσεις αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλη Μουλόπουλου και Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου.

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010, 13:52

Σοβαρά προβλήματα στο ΚΑΑΠ Βούλας

Στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει το ΚΑΑΠ Βούλας αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασίλης Μουλόπουλου.

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου 2010, 12:54

Υπερβολικές χρεώσεις των συσκευών υποστήριξης τεχνητής καρδιάς

Υπερβολικές είναι οι χρεώσεις των συσκευών υποστήριξης τεχνητής καρδιάς που τοποθετούνται σε ασθενείς στη χώρα μας, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης και Θανάσης Λεβέντης.

Δευτέρα, 04 Ιανουαρίου 2010, 13:28

Τρώμε τρόφιμα από κλωνοποιημένα ζώα; Ανησυχητική απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκου Χουντή, παραδέχεται ότι δεν υπάρχει μηχανισμός που να παρακολουθεί την εισαγωγή κλωνοποιημένων τροφίμων στην ΕΕ και ότι η ανιχνευσιμότητά τους δεν μπορεί να ελεγχθεί.

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009, 12:25

Υπολειτουργούν οι Μονάδες Υγείας στην Ιθάκη

Οι κάτοικοι της Ιθάκης διαμαρτύρονται δικαίως αφού οι μονάδες υγείας του νησιού είναι υποστελεχωμένες, με αποτέλεσμα να αποβαίνει εις βάρος της υγείας αλλά και των εισοδημάτων τους, αναφέρει η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Λεβέντη.

Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2009, 12:21

Πρώτη παγκοσμίως η χώρα μας σε μαγνητικούς τομογράφους στον ιδιωτικό τομέα

Στο θέμα των μαγνητικών τομογράφων που υπάρχουν στον ιδιωτικό τομέα αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάση Λεβέντη.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009, 16:53

Ομιλία του κ. Μάριου Σαλμά κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή

'Αποτύχατε να πείσετε όχι μόνο τους πολίτες να εμβολιαστούν αλλά και το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό της χώρας. Μόνο το 3% του πληθυσμού εμβολιάστηκε' δήλωσε ο Μάριος Σαλμάς, πρώην Υφυπουργός Υγείας της κυβέρνησης Καραμανλή, κατά τη συζήτηση του προϋπολογισμού στη Βουλή.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009, 11:44

Σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα στη Μ.Ε.Θ του Γ. Ν. Χανίων

Σοβαρό λειτουργικό πρόβλημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας αντιμετωπίζει το Γ. Ν. Χανίων εξ' αιτίας της έλλειψης νοσηλευτικού προσωπικού, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Κριτσωτάκης.

Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009, 11:40

Συμβάσεις του ΚΕ.ΕΛ.Π.ΝΟ για την κάλυψη 40 θέσεων ιατρών σε Μ.Ε.Θ

Στο θέμα των εξαγγελιών του Υπουργείου Υγείας για άμεση στελέχωση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη.

Τετάρτη, 23 Δεκεμβρίου 2009, 17:29

Καθυστέρηση πληρωμών από τον Ο.Π.Α.Δ

Στο θέμα της καθυστέρησης πληρωμών από τον Ο.Π.Α.Δ, αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλη Κριτσωτάκη και Δρίτσα Θεόδωρου.