Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 02 Νοεμβρίου 2009, 13:51

Σχετικά με το πάγωμα των προσλήψεων στα δημόσια νοσοκομεία

Το πάγωμα των προσλήψεων στα δημόσια νοσοκομεία αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη.

Παρασκευή, 30 Οκτωβρίου 2009, 12:44

Λειτουργία Νοσοκομείου-Κ.Υ. στην Κω

Η έλλειψη προσωπικού είναι παρούσα σε όλες τις υπηρεσίες και τμήματα του Νοσοκομείου-Κ.Υ της Κω, με αποτέλεσμα τη μείωση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους ασθενείς, αναφέρει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου 2009, 14:55

Νοσεί το Κέντρο Υγείας της Σαμοθράκης από τις ελλείψεις εργαστηρίων και προσωπικού

Το νησί της Σαμοθράκης νοσεί από τις σοβαρές ελλείψεις στην πρωτοβάθμια περίθαλψη, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου-Πασχαλίδου και Τάσος Κουράκης.

Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009, 12:13

Απαράδεκτη συμπεριφορά του Ελεγκτή Ιατρού του ΟΠΑΔ - ΤΥΔΚΥ Ν. Αχαΐας

Εντός των προσεχών ήμερων οι εργαζόμενοι στο Δήμο της Πάτρας και όχι μόνο, προχωρούν σε δυναμικές κινητοποιήσεις με κύριο αίτημα την άμεση απομάκρυνση του Ελεγκτή Ιατρού του ΟΠΑΔ - ΤΥΔΚΥ Ν. Αχαΐας, αναφέρει η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκου Τσούκαλη.

Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2009, 17:51

Κινδυνεύει με κλείσιμο βρεφονηπιακός σταθμός στην Τρίπολη

Κινδυνεύει με κλείσιμο λόγω ελλιπούς χρηματοδότησης ο Βρεφονηπιακός Σταθμός 'Ίδρυμα Επαμεινώνδα Βοσυνιώτη' στην Τρίπολη. Απλήρωτοι για 8 μήνες παραμένουν οι εργαζόμενοι, αναφέρει στην ερώτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2009, 15:14

Ανάγκη άμεσης στήριξης από την Πολιτεία σε δυο νέες γιατρούς, θύματα εγκληματικής πράξης

Την ανάγκη άμεσης στήριξης από την Πολιτεία στις δυο νέες γιατρούς του Κ.Υ. Θήρας, που έπεσαν θύματα εγκληματικής πράξης, υποστηρίζει με ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2009, 15:58

Προβλήματα ποιότητας πόσιμου νερού σε σχολεία της Θεσσαλονίκης

Στο θέμα των προβλημάτων ποιότητας πόσιμου νερού σε σχολεία του Νομού Θεσσαλονίκης αναφέρεται η ερώτηση της βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελίας Αμμανατίδου-Πασχαλίδου.

Τετάρτη, 02 Σεπτεμβρίου 2009, 14:14

Πληρωμή καθαριστριών στο Νοσοκομείο Πατρών 'Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ'

Το θέμα της πληρωμής καθαριστριών στο Νοσοκομείο Πατρών 'Ο ΑΓΙΟΣ ΑΝΔΡΕΑΣ' φέρνει στη Βουλή, ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης.

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009, 13:32

Παράνομη και καταχρηστική η περικοπή των δεδουλευμένων υπερωριών

Παράνομη και καταχρηστική είναι η περικοπή και μη καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών του προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Δράμας από τη Διοίκηση του Νοσοκομείου, αναφέρουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Ευαγγελία Αμμανατίδου- Πασχαλίδου και Παναγιώτης Λαφαζάνης.

Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2009, 13:52

Έκτορας Νασιώκας: Μαζική συνταξιοδότηση νοσηλευτών

Τη μαζική έξοδο νοσηλευτών του ΕΣΥ προς τη συνταξιοδότηση, επισημαίνει με ερώτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Έκτορας Νασιώκας.