Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2009, 14:18

Υποβαθμίζεται το Κέντρο Υγείας στην Ορεστιάδα

Υποβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο το Κέντρο Υγείας στην Ορεστιάδα, αναφέρει στην ερώτησή της η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Σοφία Ανδριοπούλου.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009, 17:31

Νέα γρίπη και μετανάστες

Το θέμα της νέας γρίπης όσον αφορά τους μετανάστες και την ενημέρωσή τους αφορά η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσου Κουράκη.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009, 15:51

Αγανάκτηση των πολιτών για την παράνομη λειτουργία κεραιών κινητής τηλεφωνίας

Ερώτηση για το θέμα της παράνομης λειτουργίας κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην Πάτρα κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009, 12:27

Ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Χουντή για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης

Ερώτηση για την αντιμετώπιση της νέας γρίπης Η1Ν1 τύπου Α κατέθεσε προς την Ευρ. Επιτροπή ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Χουντής.

Τρίτη, 28 Ιουλίου 2009, 12:23

Μόλυνση του πόσιμου νερού της Μακρινίτσας Βόλου

Το θέμα της ρύπανσης του υδροφόρου ορίζοντα στην περιοχή της Μακρινίτσας Βόλου θίγει στην ερώτησή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης.

Παρασκευή, 24 Ιουλίου 2009, 16:00

Αντιδράσεις για την άδεια κρέατος από κλωνοποιημένα ζώα

Στο θέμα των αντιδράσεων για την άδεια κρέατος από κλωνοποιημένα ζώα αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Μανόλη Στρατάκη.

Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2009, 14:16

Κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία από τους αγωγούς αμιάντου στη Δραπετσώνα

Στο θέμα των σοβαρών προβλημάτων υδροδότησης της περιοχής Καστρακίου Δραπετσώνας και των κινδύνων για τη δημόσια υγεία από τους αγωγούς αμιάντου αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη.

Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2009, 16:07

Ο βουλευτής Ν. Αλευράς ρωτά για την γρίπη στην Βουλή

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο βουλευτής, η κυβέρνηση παρέλειψε μέχρι σήμερα να προχωρήσει στην παραγγελία για την προμήθεια των αναγκαίων εμβολίων με αποτέλεσμα τη μη έγκαιρη προετοιμασία της χώρας για την αντιμετώπιση του ιού της γρίπης.

Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2009, 16:45

Χορός εκατομμυρίων και εκτόξευση του κόστους για την καθαριότητα των Δημόσιων Νοσοκομείων

Ο υπερδιπλασιασμός του κόστους καθαριότητας των νοσοκομείων μας, χωρίς να καλυτερεύσει η καθαριότητα στα νοσοκομεία, δείχνει τον τρόπο με τον οποίο η Ν.Δ. χειρίζεται το δημόσιο χρήμα και εξηγεί απολύτως γιατί φτάσαμε σήμερα σε αυτή την τραγική οικονομική κατάσταση στο ΕΣΥ.

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2009, 20:13

Ερώτηση για τη συνεργασία του 'Ερρίκος Ντυνάν' με το Ιατρικό

O Γιώργος Φλωρίδης, Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Ν. Κιλκίς ρωτά και υποβάλει αίτηση για κατάθεση εγγράφων με θέμα την 'Αναφερόμενη 'συνεργασία' του Νοσοκομείου ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ με την εταιρία ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΩΝ Α.Ε.'