Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Τρίτη, 02 Δεκεμβρίου 2008, 14:55

Καταρρέουν οι υπηρεσίες κοινωνικής φροντίδας των Δήμων

‘Οι κοινωνικές δαπάνες είναι για το ΠΑΣΟΚ πρώτης προτεραιότητας, ενώ για τη ΝΔ είναι περιττές. Αυτή είναι η μεγάλη μας διαφορά’. Αυτό υπογράμμισε ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, Μ. Σκουλάκης κατά τη διάρκεια επερώτησης 66 Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008, 17:52

ΕΕ: Δύσκολη η εκτίμηση των ποσοτήτων μολυσμένου κινέζικου γάλακτος

Είναι δύσκολη η εκτίμηση των ποσοτήτων μολυσμένου κινέζικου γάλακτος που εισήχθησαν στην ευρωπαϊκή αγορά, απαντά η ΕΕ σε ερώτηση του Ευρωβουλευτή του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Σταύρου Αρναουτάκη.

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008, 16:06

ΠΑΣΟΚ: Η Κυβέρνηση έχει χάσει τον πόλεμο της υγείας

‘Η Κυβέρνηση έχει χάσει ολοκληρωτικά τον πόλεμο της υγείας. Κέρδισε τη μάχη της ‘κατσαρίδας’ ως αντιπολίτευση, αλλά έχασε και χάνει καθημερινά τον πόλεμο της υγείας ως Κυβέρνηση’. Αυτό υπογράμμισε ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ και Βουλευτής Χανίων, Μ. Σκουλάκης κατά τη διάρκεια πρόσφατης συζήτησης επίκαιρης επερώτησης.

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008, 14:17

Επερώτηση για την απαράδεκτη κατάσταση στο χώρο της Υγείας

Εικοσιδύο βουλευτές του Κ.Κ.Ε υπογράφουν την επερώτηση προς τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης για την απαράδεκτη κατάσταση στο χώρο της Υγείας.

Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2008, 14:06

Κομισιόν: Eφικτή η χρηματοδότηση προγραμμάτων καταπολέμησης των ναρκωτικών

Θετικός ως προς την δυνατότητα χρηματοδότησης προγραμμάτων πρόληψης και καταπολέμησης των ναρκωτικών από το ΕΣΠΑ 2007-2013, εφόσον κάτι τέτοιο ζητηθεί από τις ελληνικές αρχές εμφανίζεται ο αρμόδιος Επίτροπος κ. Σπίντλα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή του ΣΥΝ Δημήτρη Παπαδημούλη.

Παρασκευή, 28 Νοεμβρίου 2008, 16:43

Για προσλήψεις εξπρές μίλησε ο πρωθυπουργός

Την ανάγκη να επισπευσθούν οι διαδικασίες πρόσληψης νοσηλευτικού προσωπικού στα νοσοκομεία, παραδέχτηκε σήμερα ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής.

Τρίτη, 25 Νοεμβρίου 2008, 14:09

Επίκαιρη Ερώτηση Α. Παπανδρέου για την απαξίωση του ΕΣΥ

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Α. Παπανδρέου, κατέθεσε σήμερα, στο πλαίσιο της Ώρας του Πρωθυπουργού, στη Βουλή, Επίκαιρη Ερώτηση, για την απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας και του Προνοιακού Συστήματος της χώρας από την κυβέρνηση.

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008, 15:12

Κατάργηση του θεσμού των απογευματινών ιατρείων

Στο θέμα της κατάργησης του θεσμού των απογευματινών ιατρείων αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, 'Εκτορα Νασιώκα.

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008, 14:42

Καταβολή δεδουλευμένων σε εργαζομένους στο 'Ασκληπιείο Βούλας'

Το θέμα της καταβολής δεδουλευμένων σε εργαζομένους στο Νοσοκομείο Ασκληπιείο Βούλας, για έκδοση πιστοποιητικών υγείας σε αλλοδαπούς, θίγει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Δευτέρα, 24 Νοεμβρίου 2008, 14:37

24 εργαζόμενοι στο 'Αττικό' καλούνται να επιστρέψουν δεδουλευμένα

24 εργαζόμενοι στο 'Αττικό Νοσοκομείο' καλούνται να επιστρέψουν δεδουλευμένα έως και 2.500 € με υπαιτιότητα της Διοίκησης, αναφέρει στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.