Βουλή & Υγεία

Φίλτρα άρθρων

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2008, 16:28

ΣΥΡΙΖΑ: Ως πότε θα ζουν με 'δανεική' τροφή;

Στο θέμα των εγκαταλελειμμένων μωρών αναφέρεται η ερώτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Γρηγόρη Ψαριανού.

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2008, 16:25

ΣΥΡΙΖΑ: Παιδοψυχιατρική, ο φτωχός συγγενής

Στα οικονομικά προβλήματα των μονάδων ψυχοκοινωνικής αποκατάστασης αναφέρεται η ερώτηση των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Δραγασάκη και Γρηγόρη Ψαριανού.

Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου 2008, 13:03

ΣΥΡΙΖΑ: Χρηματοδότηση υπηρεσιών κοινωνικής μέριμνας

Το θέμα της χρηματοδότησης υπηρεσιών κοινωνικής μέριμνας θίγουν στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Φώτης Κουβέλης και Νίκος Τσούκαλης.

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2008, 16:44

ΣΥΡΙΖΑ: Υπολειτουργεί το αντιφυματικό στη Θεσσαλονίκη

Το θέμα της υπολειτουργίας του αντιφυματικού ιατρείου στο νομό Θεσσαλονίκης θίγουν στην ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αμανατίδου-Πασχαλίδου Ευαγγελία και Αναστάσιος Κουράκης.

Παρασκευή, 10 Οκτωβρίου 2008, 12:12

Οικονομικά προβλήματα στο Κέντρο Πρόληψης 'Αθηνά-Υγεία'

Ερώτηση για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Πρόληψης 'Αθηνά-Υγεία' κατέθεσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Θανάσης Λεβέντης.

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008, 19:35

Απάντηση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον αμίαντο

Η Επιτροπή, ενώ με απόφασή της έχει απαγορεύσει τη χρήση αυτού του υλικού σε καινούριους αγωγούς, καθώς πρόκειται για υλικό αναγνωρισμένα επιβλαβές για τη δημόσια υγεία, επιτρέπει τη μη αντικατάσταση των υφιστάμενων σωλήνων, αφού, όπως δηλώνει ο αρμόδιος Επίτροπος κ. Δήμας 'δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας'.

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008, 19:29

ΣΥΡΙΖΑ: Χωρίς παιδίατρο το Νοσοκομείο Καλαβρύτων

Ερώτηση για το θέμα της έλλειψης παιδιάτρου από το Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων κατέθεσε ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Τσούκαλης.

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008, 16:29

'Λουκέτο' βάζουν οι γιατροί στα χειρουργεία του Κρατικού Νίκαιας

Το θέμα του κλεισίματος των χειρουργείων από τους γιατρούς στο Κρατικό Νίκαιας θίγει στην ερώτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Μανώλης Σκουλάκης.

Πέμπτη, 09 Οκτωβρίου 2008, 16:24

Από ιδιοκτήτης, ένοικος των υποδομών υγείας το ΕΣΥ

‘Τον κώδωνα του κίνδυνου να μετατραπεί το ΕΣΥ από ιδιοκτήτη σε ένοικο των υποδομών υγείας’ έκρουσε προς την πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας, ο Εισηγητής του ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ, Μ. Σκουλάκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής συζήτησης επίκαιρης ερώτησης.

Τετάρτη, 08 Οκτωβρίου 2008, 17:42

ΣΥΡΙΖΑ: Προβλήματα λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου

Το θέμα των προβλημάτων λειτουργίας του Γενικού Νοσοκομείου Σύρου αφορά η ερώτηση που κατέθεσαν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Αννα Φιλίνη και Θανάσης Λεβέντης.